Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.100
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.100
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Stader Proje İnceleme

STADER

Stader, staking çözümlerini kolayca keşfetmenize ve bunlara erişmenize yardımcı olan velayetsiz, akıllı sözleşme tabanlı bir stake platformudur. Perakende kripto kullanıcıları, borsalar ve emanetçiler için birden fazla PoS ağı için anahtar staking ara katman yazılımı inşa etmeyi amaçlıyorlar.

Basitçe söylemek gerekirse, otomatik birleştirme, tek tıklamayla airdrop ve daha fazlası gibi avantajlarla 1 tıklamayla stake’i etkinleştirmeyi amaçlıyor.

Loop Finance: Stader Labs: Auto Compound for The Win

Stader, perakende kripto kullanıcıları, borsalar ve emanetçiler için birden fazla Proof-of-Stake ağı üzerinde Staking ara katman yazılımı inşa ediyor. Üçüncü tarafların bileşenlerimizden yararlanabilmesi ve özel çözümler oluşturabilmesi için son derece modüler akıllı sözleşmeler oluşturuyorlar.

Stake pazarında aslan payını ele geçirmeyi ve 1 milyardan fazla kullanıcıyı stake etmeye dahil etmeyi hedefliyorlar.

Stader projesinin ortaklarından ve finansman destekçilerinden bahsedecek olursak aralarında:

Pantera Capital gibi en iyi Kurumsal Blockchain yatırımcıları tarafından finanse ediliyorlar. Coinbase Ventures, True Ventures, Jump Capital, Ledgerprime, 3 Arrows Capital gibi şirketler bulunmaktadır.

Önde gelen melekler arasında Jaynti Kanani (CEO, Polygon), Sandeep Nailwal (COO, Polygon), Nemil Dalal (Kripto Başkanı, Coinbase) yer alıyor.

 

Stader Labs (SD) - All information about Stader Labs ICO (Token Sale) - ICO  Drops

 

Stader projesinin çalışma ekibinden bahsedecek olursak :

Stader’de, dünya çapındaki şirketleri ölçeklendirme konusunda 50 yılı aşkın bir süredir derin uzmanlığa sahip, inanılmaz yetenekli ve deneyimli bir liderlik ekibimiz var.

Sid, on yıllık teknoloji ve kripto deneyimine sahip Kurucu Ortak ve CTO’dur. Columbia ve HTE mezunu.Üçüncü kurucu ortağımız ve protokol liderimiz Dheeraj, Linkedin ve Paypal dahil mavi çipli silikon vadisi şirketlerinde teknoloji uygulamaları oluşturma ve ölçeklendirme konusunda 10 yılı aşkın deneyime sahiptir.

Liderlik grubu, kurucu ortakların yanı sıra, Ivy Leagues’den (Harvard, Columbia) ve Mckinsey, BCG, ATKearney vb. dahil olmak üzere dünya çapındaki 1. kademe şirketlerden birkaç üst düzey profesyonel içerir.

Stader Labs (SD) - All information about Stader Labs ICO (Token Sale) - ICO  Drops

 

Stader projesi blok zincir olarak ; Hedera ,Terra2.0,Polygon,Fantom,Near ekosistemlerini kullanmaktadır.

Güvenlik denetçileri arasında ; Başta Certik,Halborn,Peckshield gibi şirketler bulunmaktadır.

 

Stader projesinin önümüzdeki günler için hedeflerinden bahsedecek olursak:

*Stader staking platformunun birden fazla blok zincirine genişletilmeyi amaçlamaktalar.
*2022’nin sonuna kadar 10 blok zincirinde (Near, Polka, Eth vb. dahil) bulunmayı hedefliyorlar.
*Kurumlar ve borsalar için özelleştirilmiş stake çözümleri oluşturmak
*Üçüncü taraf geliştiricilerin Stader akıllı sözleşmeleriyle kendi staking dApp’lerini oluşturmasına izin vermek
*Stader staking platformunun birden fazla blok zincirine genişletilmesi. 2022’nin sonuna kadar 10 blok zincirinde (Near, Polka, Eth vb. dahil) bulunmayı hedefliyorlar.

Stader Labs (SD) - All information about Stader Labs ICO (Token Sale) - ICO  Drops

 

 

Coinmuhendisi olarak bizler sizin için Stader projesi ile ödüllü AMA Etkinliği düzenlemiştik.Sizler gerçekleştirdiğimiz AMA Etkinliği detaylarına linkten ulaşabilirsiniz.

Coinmuhendisi-Stader AMA Özeti

 

Coinmuhendisi olarak Coinlist üzerinden ön satışına katıldığımız Stader projesinin Ön satış detaylarına Paramuhendisi kanalımızdan ulaşabilirsiniz.👇

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir