Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.777
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.777
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Önemli Gelişme: Gemini Ceo’su, Genesis’e Mektup Gönderdi

Gemini

Gemini borsasının kurucusu Cameron Winklevoss, Genesis’in ana şirketi Digital Currency Group (DCG) Ceo’su Barry Sibert’a bir mektup gönderdi.

Ftx iflasının ardından gözler bir süredir likidite sorunu yaşayan Genesis ve Grayscale şirketlerinin ana şirketi olan Digital Currency Group (DCG)’ye çevrilmişti. Geçtiğimiz aylarda Genesis’in müşteri para çekim işlemlerini durdurmasıyla birlikte kripto para borsası Gemini da borsanın getiri ürünü olan Gemini Earn üzerindeki müşteri para çekim işlemlerini durdurmak zorunda kalmıştı.

Konu hakkında Gemini Ceo’su Cameron Winklevoss’ten önemli bir adım geldi. Winklevoss Genesis’in ana şirketi Digital Currency Group (DCG) Ceo’su Barry Sibert’a sorunların çözümü için bir mektup gönderdi.

“Biz sizinle çalışmaya hazırız ancak zaman daralıyor. Sorunları 8 Ocak’a kadar gidermenizi talep ediyoruz”

Cameron Winklevoss’ün yazdığı mektubun önemli satırları şöyle:

Sizden cevap bekleyen 340.000 Earn kullanıcısı adına yazıyorum. Bu sadece bir sayı değil. İçinde çocuğunun eğitim parasını buraya yatıran aileler de var.

Earn kullanıcıları bu zamana kadar sabretti ama artık yoruldular. Bu kabusun sona ermesi için bir sonuç almayı hak ediyorlar.

Bu zamana kadar bize olan 900 milyon dolarlık borcunuzu ödemeniz için iyi niyetli şekilde yaklaşık ama siz süreci baltalama adına daha kötü niyetli hareket ettiniz.

Bu yüzden bizimle birlikte çalıştığınızı açıklamanız için 8 Ocak’a kadar süre veriyoruz. Biz hazırız ancak zaman daralıyor.

Daha önce Gemini Ceo’su konuyla ilgili bir tweet yazmış ve fonların kurtarılması ve DCG ve Genesis’in likidite  sorunlarını çözmek için bir plan üzerinde çalıştıklarını söylemişti.

Genesis ve Grayscale son durumu hakkında detaylı bilgi için tıkla

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir