Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$61.187
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.187
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Analist: Bu 3 Altcoin Çakılabilir! O Dipler Görülebilir

Bir kripto para birimi analisti olan Justin Bennett, üç altcoin projesine yönelik olumsuz yorumlarını paylaştı. Analist, Ethereum (ETH), Polkadot (DOT) ve Chainlink (LINK) konusunda yatırımcıları uyarıyor. İşte detaylar…

Analist, altcoin yatırımcılarını uyardı

Yaygın olarak takip edilen bir kripto stratejisti ve traderı, Ethereum (ETH), Polkadot (DOT) ve Chainlink’in (LINK) henüz düzeltme yapmadığı konusunda uyarıyor. Analist Justin Bennett, 101.300 Twitter takipçisine Ethereum’un azalan bir kanalda ticaret yapıyor olabileceğini söyledi. Bu durum da ETH için daha fazla olumsuzluk olumsuzluğa işaret edebilir. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bir paternin bir tarafındaki sahte hareketler, genellikle ters yönde uzatılmış hareketleri tetikler. ETH buna mükemmel bir örnektir. 15’inde, 1.200 doların üzerinde sahte hareket ve bugün düşüş. 900 dolar ve 780 dolar destek. Ethereum muhtemelen ikinci seviyeyi ziyaret edecek.

Sırada, Polkadot var. Bennett’e göre, DOT simetrik bir üçgen modelinden kopmuş olabilir ve düşüş hedefine 5 dolarda olabilir. Analiste göre DOT, 7 dolar aralığında direnç gösteriyor. Son üçgende ölçülen hedef ise 5 dolar. Polkadot, yalnızca tokenların değil, herhangi bir veri veya varlık türünün cross chain aktarımını kolaylaştıran ve böylece Blockchain’lerin birbirleriyle birlikte çalışabilir olmasına izin veren, özel bir Blockchain ağını birbirine bağlayan ve güvence altına alan açık kaynaklı bir parçalanmış çok zincirli protokoldür. Polkadot, Web3 olarak da bilinen merkezi olmayan bir Blockchain interneti için bir temel sağlamak üzere tasarlanmıştır.

LINK için sırada neler var?

Yatırımcının radarındaki son kripto para, Bennett’in daha düşük zaman dilimlerinde çapraz desteğini ihlal ettikten sonra yeni bir düşüş için hazır göründüğünü söylediği Chainlink. Analiste göre LINK, 4.60 dolara doğru ilerliyor. Coin, yazım sırasında 7 dolara yakın seviyelerde el değiştiriyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere 2017 yılında kurulan Chainlink, evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmeler sağlayan bir Blockchain soyutlama katmanıdır.

Merkezi olmayan bir oracle ağı aracılığıyla Chainlink, Blockchain harici veri beslemeleri, olaylar ve ödeme yöntemleri ile güvenli bir şekilde etkileşime girmesine izin vererek, karmaşık akıllı sözleşmelerin baskın dijital sözleşme biçimi haline gelmesi için ihtiyaç duyduğu kritik off chain bilgileri sağlar. Chainlink ağı, büyük bir açık kaynak veri sağlayıcıları, node operatörleri, akıllı sözleşme geliştiricileri, araştırmacılar, güvenlik denetçileri ve daha fazlası tarafından yönlendirilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir