Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.805
% 1.63
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.805
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Altcoin Toplama Zamanı: Önümüzdeki Haftalarda Bu 8’ini İzleyin!

Yakın geçmişte altcoin fiyatları, kripto para birimi alanındaki volatilite nedeniyle aşırı düşüş gösterdi. Genellikle, tarihsel verilerin gösterdiklerine göre, en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) yüzde 1 düşerse, altcoin’ler yüzde 10 düşme eğilimindedir. Bu nedenle şimdi Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH’sinin) yüzde 60’tan fazla altında olduğunda, büyük altcoin’ler en yüksek seviyelerinden yüzde 90’ın üzerinde oranlarda geride kalıyor. Bu nedenle, kimine göre, mevcut durum iyi bir satın alım fırsatı sunabilir.

Altcoin fiyatları için daha derin düşüşler mi geliyor?

Şu anda, Bitcoin ve altcoin’lerin çoğunluğu oldukça değişken görünüyor ve bu nedenle aşağıya doğru büyük bir düşüş hissiyatı gözüküyor. LUNA/UST krizinden hemen önce düşüş trendini ateşleyen altcoin endeksi, birkaç gündür düşük destek seviyelerini test ediyordu, ancak mevcut düşüş fiyatı destek bölgesinin altına sürükledi. Bu nedenle şu an, ünlü bir analist olan il Capo Of Crypto’ya göre, altcoin’lerin çoğu yüzde 20 ile yüzde 25 oranında daha azalabilir.

Bu nedenle, uzmanlara göre altcoin’lerin çoğu yüzde 25 daha düşmeye hazırlanırken, indirimli fiyatlarla birikim yapmak için oldukça iyi bir zaman olabilir. Bununla birlikte, ETH fiyatının biraz sıçraması bekleniyor ve bu da altcoin’lerde önemli bir ivmeye neden olabilir. Öte yandan, bu tokenların alt destekten güçlü bir toparlanma başlatması durumunda, Sahana Vibhute gibi uzmanlar, güçlü bir yükseliş eğilimine girilebileceğini savunuyor.

Hangi altcoin’ler izlenmeli?

Uzmana göre, bu nedenle, önümüzdeki zamanlarda yakından izlenecek altcoin’ler Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Ripple (XRP), Avalanche (AVAX), Fantom (FTM), Apecoin (APE), Decentraland (MANA), The SandBox (SAND) olarak görülebiliyor. Bu sırada, büyük piyasa değerine sahip altcoin’lerin çoğu hafif düşülerle kırmızı tahtadayken Polkadot (DOY) yüzde 7 arttı. Bitcoin, 30.000 dolara yakın işlem görüyor.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin, kendisini düşük seviyelere getiren son büyük volatilitenin ardından 30.000 dolar seviyesinin hemen altında ve çevresinde sakinleşti. Çoğu altcoin, Polkadot, Bitcoin Cash ve Monero gibi birkaç istisna dışında günlük ölçekte oldukça durgun.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir