Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.373
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.373
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Zincirler Arası DeFi Pazarı Ariadne

Ariadne

Zincirler Arası DeFi Pazarı Ariadne

Ariadne bir zincirler arası DeFi pazarı bu, birden fazla blok zincirindeki çiftliklere giriş/çıkış ücretlerini düşürüyor ve hem EVM hem de EVM olmayan zincirler için takas ve köprü maliyetlerinden tasarruf sağlıyor.
Ariadne, desteklenen herhangi bir zincirin kullanıcılarının, bir çok sayıda blok zinciri, neredeyse hiçbir alt yatırım limiti olmadan ve köprüler, takaslar ve kaymalar, blok zincirleri almadaki işlem maliyetleri vb. ile uğraşmak zorunda kalmadan.
Ariadne, varlıkları bir veya daha fazla blok zincirinde daha ucuz ve daha hızlı taşımak için çok zincirli bir toplayıcı ve para-token destekli bir transfer pazarıdır. Ariadne, ücretlerden tasarruf etmek için işlemleri tek bir blok zincirinde toplayarak ve çoklu blok zincir operasyonlarını yürütmek için yeni bir yol sunarak. DeFi’ye kullanıcı erişim katmanı, çoklu zincir gerçekliği için hazırlanmış, köprüler bir açı noktasıdır ve ücretler genellikle tek bir ağda bile çok yüksektir. Çoğu görev daha ucuz ve daha verimli bir şekilde yürütülebilir. Ariadne tam da burada devreye girerek yüksek transfer ücretleri yerine düşük transfer ücretleri ile kullanıcı dostu bir yapı sunuyor.

Ariadne Takım

ariadne

ariadne


Ariadne Ortaklar Ve Yatırımcılar

Ariadne


Ariadne Yol Haritası

Ariadne

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir