Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.442
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.442
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

ZİGNALY 50 MİLYON DOLARLIK YATIRIM ALDI

Sosyal bir kripto yatırım platformu olan Zignaly, ekosistemini global alanda güçlendirmek için 50 Milyon dolar yatırım aldı.

Bir kripto sosyal yatırım platformu olan Zignaly, 22 Şubat’ta Lüksemburg merkezli alternatif bir yatırım grubu olan GEM Global Yield LLC SCS’den (GGY) 50 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Zignaly, bu sermayeyi küresel arenadaki büyümesini hızlandırmak için kullanacak.


Kripto yatırım platformu, tüm bireysel kripto yatırımcılarına kısıtlamalar olmadan erişebilecekleri çeşitli ürün ve hizmetler sunuyor. Amiral gemisi ürünü olan Kar Paylaşımı kullanıcıların deneyimli trader’lar arasından seçim yapmalarını ve stratejilerine otomatik olarak ortak olmalarını sağlayan bir mekanizma ile çalışıyor ve bu yönüyle hisse senedi ve döviz ticareti yapan eToro ve Robinhood ile popüler hale gelen kopya alım-satımı (copy trade) yaklaşımına benziyor. Ancak kripto vadeli işlem borsalarında gerçek zamanlı olarak işlem yapan profesyonel trader’ların stratejilerini taklit ederek bu yaklaşımı bir adım ileri taşıyor. bu gibi paylaşımlar için Coinmuhendisi.com u ziyaret edebilirsiniz

Bahsi geçen modelde komisyon ücreti yalnızca kâr elde edildiğinde ödeniyor. Bu, birçok yeni kullanıcının ilgisini çeken bir iş modeli. Şimdiye kadar, dünya çapında 350.000’den fazla kullanıcı, toplamda 120 milyon doların üzerinde bakiyesiyle Zignaly tarafından incelenen 300’den fazla uzman kripto trader’ına güvendi. Mevzu bahis rakamlar orta vadede değişkenlik gösterebilir çünkü aylık platforma katılan ortalama kullanıcı sayısı 100.000

Zignaly CEO’su Bartolome Bordallo, alınan finansman hakkında şöyle konuştu:
“Zignaly’nin ilk günlerinden beri, hedefimiz, daha önce ultra zenginlerin erişebildiği, yönetile bilebilir ve yüksek kaldıraçlı araçlarla, sıradan yatırımcıların kripto ekonomisinden daha iyi yararlanmaları için yeni yollar açmaktı. GEM’den sağlanan bu finansman, şirketin önemli ölçüde yeni ürün geliştirmesini ve Zignaly platformunun küresel olarak benimsenmesini sağlayacak. Böylece kitleleri çok daha iyi bir yatırım yöntemiyle güçlendirebileceğiz.” 
Zignaly, küreseldeki ağırlığını artırmak için gereken tüm ön koşullara sahip bir platform. Öncelikle Binance broker programı üzerine kurulu olduğu için Binance’in teknolojisine, likiditesine ve piyasa derinliğine dayanıyor. Binance, an itibariyle hem spot hem de vadeli işlem piyasalarında işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası konumunda. 22 Şubat’ta Binance’in vadeli işlemler tarafındaki işlem hacmi 55 milyar doları aştı ve bu miktar kendinden sonra gelen beş rakip kripto borsasının toplam hacimine eşit. Zignaly’nin Binance Broker programından yararlanan tek Kâr Paylaşım platformu olduğu düşünüldüğünde, bu adeta başarıya giden bir bilet niteliğinde.

Zignaly kullanıcıları, hesaplarını türev platformları işleten diğer iki popüler kripto borsası olan KuCoin ve BitMex’e de bağlayabiliyor. Birçok trader, kaldıraç adı verilen özellik sayesinde potansiyel kazançları en üst düzeye çıkarabildikleri için, temel varlıklara sahip olmadan fiyat dalgalanmaları üzerinde spekülasyon yapmalarına izin veren yatırım araçları olan kripto vadeli işlemlerini tercih ediyor. Bunun da ötesinde, vadeli işlem platformları short işlem yapmaya, yani fiyat düşüşünde dahil kazanmayı sağlıyor.

Bitcoin’in Kasım zirvesi olan 68.000’lerden günümüze kadar sürekli düştüğünü düşünecek olursak, bu muhteşem bir fırsat.
Küresel arenada genişleme planlarının yanı sıra Zignaly, kripto yatırım deneyimini herkes için daha erişilebilir hale getirmek için yeni ürünler üzerinde de çalışıyor. Kısa süre önce, Zigcoin sahiplerinin minimum akıllı sözleşme bilgisi ile parçası olabildikleri launchpad tarzı bir inkübatör olan ZIGPAD’i piyasaya sürdü. Bu araç ile blok zincir projelerinin ve zincirler arası ilk DEX tekliflerinin (IDO’lar) fon oluşturma çabalarına katkıda bulunmalarını sağlıyor.

Zignaly; Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon, Solana, Harmony ve Avalanche gibi blok zincirlerinde satışları ve IDO’ları destekleyen çok zincirli ve çok borsalı bir altyapıya sahip.

GEM Global Yield LLC SCS’nin fintek girişiminin Zignaly’e yaptığı 50 milyon dolarlık yatırımı, bir diğer yatırım şirketi olan Parataxis Capital tarafından yönetilen 3 milyon dolarlık bir özel satış yatırımının ardından geldi. Geçen yılın Mart ayında gerçekleştirilen yatırım turunda Zignaly’nin tokeni Zigcoin aracılığıyla desteklenen NFT tabanlı sigorta protokolü için finansman aranmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir