Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.737
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.737
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Yüzde 1.200 Aşan Bile Var: Bu 3 Metaverse Coin Patladı!

Kripto para piyasası geçtiğimiz günlerde kan kaybetse de, genel olarak yükseliş yaşayan bazı coin’lerin olduğu gözden kaçmıyor. Ancak devasa değer kazanan bu altcoin’lerin oldukça yeni coin’ler olduğunu ve sert bir şekilde düşebileceğini belirtmekte fayda var. coinmuhendisi.com olarak, en çok yükselen 3 metaverse coin projesinden bahsediyor olacağız…

Bu 3 metaverse coin, kripto para piyasasına meydan okuyor

Yükselişiyle genel piyasadaki stabil duruma meydan okuyan ilk coin, NinjaFloki (NJF) oldu. NJF, son 24 saatte yüzde 1.265’lik bir yükseliş kaydetti. Aralık 2021’de piyasaya sürülen NinjaFloki, Unity ile oluşturulmuş bir play-to-earn oyunu içerir ve bir Binance Smart Chain, meme ve metaverse coin’idir. Ninja Floki, oyuncuların engelleri, canavarları ve bulmacaları aşmaya çalıştığı, zorluk seviyesi artan 2D bir platform oyununa sahiptir.

İkinci olarak, Web3 Inu (WEB3) yüzde 200’ün üzerinde değer kazandı; ancak hafif bir geri çekilme yaşamaya başladığını belirtmek lazım. Ocak 2022’de piyasaya sürülen Web3 Inu, kullanıcıların Web3 Inu Metaverse’deki işletmeleri kiralayarak ödüller kazanmalarını sağlayan Rent-to-kazan token konseptine sahip bir metaverse/meme coin’idir. WEB3, kullanıcıların Web3 Inu oyununun zincir üstü katmanında satın alabilecekleri, takas edebilecekleri, kullanabilecekleri ve harcayabilecekleri tokenlardır.

Son olarak, Alien Shiba Inu (ASHIB) yüzde 100’ün üzerinde yükseldi. Bu token da hafif bir düşüş yaşıyor. Kasım 2021’de piyasaya sürülen Alien Shiba Inu, uzaylı temalı Shiba Inu’ya sahip bir Binance Smart Chain meme coin’idir. Projede, bir NFT toplama oyunu, merkezi olmayan bir borsa ve AlienShibaInuCrew adlı bir Marketplace de dahil olmak üzere üç amiral gemisi ürün bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir