Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.527
% 5.18
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.527
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Yuga Labs’ten, Web3 Oyunları İçin Hamle

Yuga Labs, yaptığı duyuruda Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun arkasındaki ekipten olan Spencer Tucker’ı Web3 oyun baş sorumlusu pozisyonuna getirdiğini açıkladı.

Yuga Labs, Web3 oyunları için yeni bir hamlesini duyurdu.

Yuga Labs’ten Web3 Oyun Sektöründe Hamle

Web3 alanı her geçen gün şirketlerin ve kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu alanda Yuga Labs’ten gelen işe alım hamlesi oldukça dikkat çekti. Spencer Tucker Yuga Labs’ın Otherside’ını denetleyecek.

Linkedin’de Tucker, CryptoPunks ve Meebits NFT’lerinin de sahibi olan Yuga’ya katıldığı için çok heyecanlı olduğunu söyledi . 

Tucker, konu hakkında yaptığı bir açıklamada şöyle dedi:

“Oyunun geleceğinin oyuncu sahipliği, sosyal işbirliği ve yaratıcı ifade ile destekleneceğine inanıyorum”

Yuga CEO’su Nicole Muniz yaptığı açıklamada, oyunun şirketin en büyük önceliklerinden biri olduğunu ve ileriye dönük ana odak olarak nitelendirdi. 

Yuga’nın hala 450 milyon dolarlık başlangıç ​​turunu devam ettiren küçük bir ekibi var ve bu da şirketi 4 milyar dolarlık bir değerlemeye getiriyor. Firma, bu yıl şimdiye kadar yaklaşık 60 çalışan işe aldı ve 2022’nin sonuna kadar toplam personeli 100’e çıkarmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir