Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.654
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.654
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Yours & Owls Festivali, 2021 Etkinliğini Anmak için NFT Başlattı

Avustralya’nın Wollongong kentinde düzenlenen müzik festivali Yours & Owls, NFT pazarına girişini duyurdu ve 2021 yılındaki festivalini anmak için kendi Collectable Rookie Token’ı piyasaya sürdü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Çevre dostu NFT platformu Serenade ile ortaklaşa başlatılan NFT’nin ismi, geçen Nisan ayındaki festivalde seyirci topluluğunun F*ck You Peach tezahüratından geliyor.

COVID-19 pandemisi sırasında düzenlenen festivalde, tüm izleyicilerin oturması gerekiyordu, ancak ‘Şeftali’ bölümündeki kalabalığın ayağa kalkıp dans etmeye başlaması performansların çok kez durmasına neden oldu. Duraklamalar devam ederken, diğer bölümlerdeki seyirciler protesto için “F*ck You Peach” sloganını atmaya başladı.

100 sınırlı sayıda olan NFT token, bugün 50 £ (91 dolar AUD) başlangıç ​​fiyatıyla serenade.co da yayına girdi. Açık artırma 15 Kasım Pazartesi günü sona erecek.

Müzayede sonunda en yüksek teklifi veren kişi bir arkadaşıyla birlikte Yours & Owls Festivali’ne ömür boyu ücretsiz gidebilecek Golden Ticket Rookie Token simgesini alacak.

NFT satışlarından elde edilen tüm gelir Wollongong Evsizler Merkezi’ne gidecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir