Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.768
% 1.15
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.768
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

YIN Finance Nedir?

YIN Finance Nedir? $YIN Nereden Alabilirim? YIN Finance Güvenilir Mi?

Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda sizlerle birlikte YIN Finance projesini inceleyeceğiz. Coin Mühendisi ailesi olarak, okuyucularımızın YIN Finance Nedir, $YIN Nereden Alabilirim, YIN Finance Güvenilir mi gibi sorularının yanıtlarını gelin hep birlikte arayalım.

YIN Finance Nedir?

YIN Finance, kullanıcıların etkin yüksek getirili likidite yönetimi elde etmek için projenin stratejisine abone olmalarını sağlayan çok stratejili bir NFT likidite yönetimi platformudur. YIN Finance, farklı kamu zincirlerinde ve merkezi olmayan borsalarda proaktif likidite yönetimi hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır. YIN Finance, güncel olarak Ethereum ve Polygon ağlarına konuşlandırılmıştır. YIN Finance, şu anda herhangi bir ERC-20 varlığını destekleyen ve YIN, YANG, CHI ve Grand Master Modülü tarafından desteklenen, DeFi projesidir. Şimdi de gelin hep birlikte YIN, YANG, CHI ve Grand Master Kavramlarına göz atalım.

YANG

Kişisel bir NFT akıllı kasası. Sonraki tüm varlık yönetimi eylemleri ve süreçleri, YANG akıllı kasanızdan gerçekleştirilecek ve böylece varlıkların velayetini korumanıza ve fon güvenliğini etkin bir şekilde sağlamanıza olanak tanıyacaktır. Bunu kişisel hazineniz olarak düşünebilirsiniz.

CHI

Her biri bir NFT olarak bulunan programlanabilir likidite akıllı sözleşmeleridir. YIN Finance, üzerine inşa ettiğiniz LP formülünü tasarlayabilir. Başka bir deyişle, bunlar likidite stratejilerinizdir. Ekip ayrıca, kullanıcıların erişmesi için denetlenmiş harici verim madenciliği projeleri sağlayacaktır.

GRAND MASTER MODULE

Likiditedeki konumunuzu güçlendirmek için bir protokoldür. Varlık kredisi verenler varlıklarından yüksek faiz elde edebilir ve kredi verenler, verim çiftçiliğinde kaldıraçlı pozisyonlar alarak daha yüksek işlem ücretleri ve çiftçilik APY ‘si alabilirler.

YIN

Bu, yerel platformun resmi simgesidir.

Evet arkadaşlar, şimdi de YIN Finance ‘in kullanım örneklerini inceleyelim. Kullanıcılar, YIN Finance üzerinden Aktif Likidite Yönetimi yapabilmektedir. Bu, likiditeyi optimize etmek için fiyatlandırmayı dinamik olarak takip eder ve bunun sonucunda kullanıcılar için getiriyi optimize eder. Kullanıcılar, kişisel akıllı kasalarında bulunan çeşitli CHI ‘lardan abone olmayı seçebilirler. Strateji Karları ise diğer bir opsiyon. Deneyimli ve yetenekli piyasa yapıcılar ve geliştiriciler, yüksek getiri stratejileri oluşturarak likiditeyi çekebilir. Aboneler için kar getirmenin yanı sıra, daha fazla likidite ayrıca fiyat konsolidasyonlarını da sağlayacaktır. Bunun yanı sıra, Fiyat Yönetimi ‘nde ise etkili likidite stratejisi rehberliği sayesinde, CHI sağlayıcıları belirli fiyat aralıklarını yönetebilir. Ayrıca kullanıcılar, dar fiyat aralıkları ve kaldıraç kullanımı ile likidite yaratarak, esasen kısa oynaklığa sahip bir finansal ürün yaratabilmektedir.

$YIN Nedir? $YIN Nereden Alabilirim?

YIN Finance tokeni olan $YIN, UniSwap, Gate.io, Mexc Global gibi borsalarda listelenmiştir. (Bu borsaları nasıl kullanacağınızı öğrenmek için kanalımızı ziyaret edebilirsiniz) Kullanıcılar, $YIN ekosisteminden gelir elde etmek için ve geri ödeme ücretleri kazanmak için $YIN stake edebilmektedirler. Ayrıca kaldıraçlı likidite havuzundaki tasfiyeden elde edilen kazançlar da $YIN havuzuna dağıtılacaktır. $YIN token sahipleri, yeni destek varlıklarını belirleyerek ve mevcut projeleri yöneterek DAO (merkezi olmayan özerk şirket) ‘nun yönetimine de katılabilir.

YIN Finance Güvenilir mi?

YIN Finance heyecan verici yeni bir proje olsa da, daha yeni bir projedir. Türkiye, İtalya, Kanada, Birleşik Krallık, ABD, Çin, Vietnam, Tayland, Güney Kore, Japonya ve Rusya dahil olmak üzere üst düzey blockchain medyası ve topluluklar dahil olmak üzere 11 küresel ortakla bir elçi programı geliştirmeyi planlamaktadır. CoinMarketCap ve CoinGecko da listelilerdir. Aklınıza gelebilecek her sorunun yanıtını bulabileceğiniz sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Sağlıcakla kalın..

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir