Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.455
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.455
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Yıl Sonundan Önce Yükselebilecek 8 Altcoin Açıklandı!

Yüzlerce kripto para biriminin çoğalması nedeniyle, kripto yatırımcıları öngörülemeyen sayıda proje arasından seçim yapmak zorunda kalıyor. Diğer yandan, altcoin projeleri, çok kısa sürede sorunsuz işlem ödemeleri sağlama yetenekleri nedeniyle artan oranda benimsenme görüyor. Bu yazıda, uzmanların listesinden, yıl sonundan önce fiyat artışı kaydedebilecek 8 altcoin’i listeleyelim.

Bitcoin’den daha iyi bir geleceği olan 8 altcoin projesi

  • Esnek ağı ve hızlı işlemleri nedeniyle Cardano (ADA), en popüler kripto para birimlerinden biri olmaya devam ediyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, yakın zamanda yapılan bir ağ yükseltmesi sayesinde artık ağında akıllı sözleşmeler geliştirebiliyor.
  • Dogecoin (DOGE), son yıllarda öne çıktı ve şu anda piyasadaki en uygun fiyatlı kriptolardan biri. Dogecoin, kripto analistleri tarafından bir yatırım seçeneği olarak görülüyor.
  • Başka bir açık kaynaklı proje olan Stellar (XLM), kullanıcılarının dijital olarak para göndermesine ve yaratmasına olanak tanır. Bu iddialı proje, dünyadaki tüm finans kurumlarının ağı kullanabileceğini iddia ediyor.
  • Binance, dünyanın en iyi bilinen kripto para borsalarından biridir. Borsanın işlevsel kripto para birimi BNB Coin (BNB), Binance sayesinde potansiyel yatırımcılara ulaşabiliyor. Bununla birlikte, Binance’in genellikle merkezi sistemi nedeniyle eleştirildiğini belirtmek gerekir.
  • Eski bir Google mühendisi Charles Lee tarafından tasarlanan Litecoin, Ethereum gibi Bitcoin’den hard fork olarak ayrıldı. Litecoin ve Bitcoin arasındaki bir fark, işlemlerin işlenme hızıdır. Bu nedenle Litecoin, Bitcoin sisteminden daha yüksek işlem işleme hızına sahiptir.
  • Açık kaynaklı bir kripto para birimi ve Blockchain platformu olan Polkadot, bağımsız Blockchain’lerin birbirleriyle güvenli bir şekilde üçüncü tarafın katılımı olmadan işlem yapmasına olanak tanır. Analistlere bu göre özelliğiyle gelecek vaat eden projelerden biridir.
  • Gizlilik odaklı bir kripto para birimi olan Monero (XMR), Bitcoin ile aynı konsensus algoritmasını kullanır. Ancak, farklı olarak tüm tarafların kimliklerini gizlemek için gelişmiş şifreleme kullanır.
  • Uzmanlar ve kripto analistleri, meme coin’lerin uzun vadeli iyi bir yatırım seçeneği olmayabileceğini düşünüyor. Bununla birlikte, meme coin’ler 2021’de değerlerini kanıtladı, bu nedenle Shiba Inu gibi köpek temalı kriptoları takip etmek verimli olabilir. SHIB, 2021’de piyasa değerinde %481.000 artış gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir