Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.190
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.190
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Yield Guild Games (YGG) Nedir? Nasıl Alınır?

Yield Guild Games (YGG) nedir? Yield Guild Games, dünyanın en büyük kripto borsası Binance’ın tokeni listeleme kararı almasının ardından adından söz ettirmeye başladı. coinmuhendisi.com olarak, Yield Guild Games nedir, nasıl çalışır, YGG coin nasıl alınır, avantajları ve dezavantajları nelerdir gibi soruların yanıtlarını sizin için hazırladık.

Yield Guild Games (YGG) nedir? Nasıl çalışır?

Yield Guild Games, Axie Infinity’i başlatan ekibin içinde yer alan Gabby Dizon’un kurduğu bir oyun stüdyosu tarafından yapıldı.  Proje, kullanıcılarına blok zinciri tabanlı oyunlar sunan merkeziyetsiz otonom organizasyondur (DAO).  Platform, kullanıcıların NFT satın almalarını sağlayan bir hizmet de sunar. Yield Guild Games (YGG), topluluğa ait varlıkları maksimum düzeyde kullanarak en istikrarlı sanal ve oyun dünyası ekonomisini yaratmak istiyor. Bunun yanında platform, tüm token sahiplerini en iyi şekilde ödüllendirmeyi hedefliyor.

Proje, NFT’lerle DeFi’yi birleştirdi. İçeriğin geliştirilmesi ile platformun oyunlarının ekonomik yapısı sayesinde YGG, Axie ve SandBox gibi blok zincir oyunlarında değer odaklı sanal dünyalar kurmayı başardı. Yazı yazılırken YGG’nin piyasa değeri 280 milyon dolar civarında seyrediyordu. YGG, Polygon, Blocktower, Scalar Capital, Youbi Capital, Delphi Digital, Sparq ve Bitscale Capital gibi şirketlerden fon almayı başardı. Proje, NFT’lerin değerini blok zinciri oyun endüstrisinin her alanında en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor.

YGG coin nedir?

YGG coin, Yield Guild Games ekosisteminin yerel kripto para birimidir. Kripto para, platformun sağladığı staking ve verim çiftçiliği gibi özelliklerden yararlanmak için kullanılır. YGG coin’in maksimum arzı 1 milyar adet olarak belirlendi. Yazının yazıldığı sırada, 112 milyon adet YGG coin dolaşımda bulunuyordu.

Avantajları nelerdir?

  • Yield Guild Games DAO’su, NFT’lerin fikri mülkiyet hakkı üzerinden gelir elde eder. Platformun kullanıcıları, NFT’leri satın alabilir veya kiralayabilir. 
  • Oyuncular, YGG tokenlerini stake ederek pasif gelir elde edebilir. Aynı zamanda, NFT’leri kiralayarak aktif loncalara katılabilir ve YGG token ödülleri kazanabilir.
  • YGG, oyunlarının ekonomi yapısında oyna-kazan olarak da bilinen P2E modelini kullanır. Bu oyun modelinde kullanıcılar, oyun oynadıkça daha fazla gelir elde eder.
  • YGG coin, dünyanın en büyük borsası Binance tarafından listelenmiştir. Bu nedenle, ileride daha fazla yatırımcıyı kendine çekebilir. 

Dezavantajları nelerdir?

  • YGG coin de diğer kripto paralar gibi yüksek oynaklığa sahiptir. Yüksek oynaklık bir varlığın değerinin hem yükseliş hem de düşüş yönünde daha geniş bir aralıkta dalgalanması anlamına gelir.
  • Blockchain alanında metaverse, oyun ve NFT odaklı projelerin sayısı oldukça fazladır. YGG coin zaman içerisinde rakiplerinin gölgesinde kalabilir.

Yield Guild Games (YGG) coin nasıl alınır?

Yield Guild Games (YGG) coin satın almak isteyen kullanıcılar, kripto paranın listelendiği bir borsaya üye olmalıdır. YGG coin, Binance, Huobi Global, Mandala Exchange, OKEx gibi büyük borsalar tarafından listelenmektedir. Bu borsalara üye olan kullanıcılar, cüzdan oluşturarak lira gibi itibari bir para birimini hesaplarına yüklemelidir. Bu işlemleri başarıyla tamamlayan kullanıcılar YGG coin’i satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir