Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.063
% 3.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.063
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Yeni Ethereum (ETH) Güncellemesi 24 Saat İçinde Başlatılacak

Yeni Ethereum (ETH) güncellemesinin beklenenden daha erken şekilde, 24 saat içinde yayınlanması planlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereum ağı, 8 Aralık 2021 Çarşamba gecesi 13.773.000 blok numarasında yayınlanacak bir güncelleme almaya hazır. Piyasadaki artan oynaklıkla birlikte ağ, güncellemeyi beklenenden daha erken alabilir.

Yeni Güncellemeyle Birlikte Ethereum Ağında Neler Olacak?

Önceki Ethereum güncellemeleri, ağdaki çeşitli mekanizmaları değiştirmek, eklemek veya kaldırmak için tasarlanırken, Arrow Glacier ağ güncellemesi, blok zincirinin büyük güncellemelerde yükseltme aldığı bir güncellemedir.

Yükseltme, ağdaki Ethereum blok zincirine eklenen, ağın zorluk seviyesini önemli ölçüde artırmak için tasarlanmış ve madencilerin yeni bloklar açmasını durduracak özel bir mekanizma olan zorluk bombasının parametrelerini değiştirmek ve birkaç ay geriye itmek için tasarlanmıştır.

Zorluk bombası, yalnızca Ethereum ana ağında ve Ropsten test ağında bulunan PoW ağlarını etkileyecektir. Ethereum ağı PoW’dan PoS ağına geçiş halindeydi, bu yüzden zorluk bombasını yalnızca ana ağda ertelemeye ve mekanizmanın alternatif adı olan “Buz Devri” başlamadan önce Ropsten test ağını tamamen PoS’a geçirmeye karar verildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version