Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.906
% 2.80
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.906
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Yeni DeFi Projesi Umee, 32 Milyon Dolar Daha Topladı

Kullanıcılara birlikte çalışabilir araçlar sunan bir DeFi protokolü olan Umee, 32 milyon dolar daha topladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Umee, kripto varlık alım satım platformu Coinlist üzerinde gerçekleşen bir satışla 32 milyon dolar daha toplamayı başardı. Proje, geçtiğimiz Haziran ayında da Polychain ve Coinbase gibi yatırımcılardan 6.3 milyon dolar yatırım almıştı.

CEO Brent Xu, ekibin bu yeni toplanan fonu mühendislik ekibini genişletmek için kullanmayı planladıklarını paylaştı. Zincirler arası merkezin birlikte çalışabilirliğini artırmak için Umee, bağlandığı her blokzinciri için sistem mühendisleri, kriptografi mühendisleri ve ürün yöneticileri dahil 6-8 mühendisten oluşan ekipler oluşturmaya çalışıyor. Proje, gelecek yılın sonuna kadar beş ila sekiz ağa bağlanmayı umut ediyor.

Umee’nin satışı, CoinList satış tarihinde 900.000’den fazla kayıt ile en fazla kayıt olunan satış oldu ve bir saat içinde tükendi. Satış sonucunda Umee blokzincirine 64.000 token sahibi daha eklendi.

Proje, DeFi kullanıcıları için çeşitli zincirlerde ve mekanlarda çalışan bir dizi birlikte çalışabilir araç sağlayan bir “çapraz zincir DeFi merkezi” kuruyor. Umee ana ağ lansmanı için ise 2022 Şubat ortasını planlıyor ve ilerleyen günlerde bir beta web uygulamasının sunulması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir