Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.814
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.814
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Yeni Altcoin, Binance’te Sürpriz Bir Şekilde Listelendikten Sonra Patladı

Bir oyun altcoini, dünyanın en büyük kripto borsalarından Binance’te listelenmesinin ardından %130’dan fazla arttı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Binance, platforma BinaryX’i (BNX) eklediğini duyurdu.

BNX, Binance Smart Chain üzerinde geliştirilmekte olan bir fantezi rol yapma (FRP) oyunu olan CyberDragon’da kullanılan yerel token’dır. Token, topluluk oylaması, kahraman alımı, yükseltmeler ve diğer temel oyun işlevleri için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Oyuncular karakterler yaratabilir, nadir ekipman toplayabilir ve düşmanları yenerek ödüller kazanabilir.

https://twitter.com/binance/status/1456395837614039046?s=20

BNX, kullanıcıların daha yüksek volatiliteye sahip olması ve trader’lar için daha yüksek risk oluşturması muhtemel daha yeni token’ları alıp satabilecekleri özel bir ticaret alanı olan Binance’in İnovasyon Bölgesi’nde sunuluyor.

Günü 101 dolardan açan BNX, Binance duyurusunun ardından dikey gitti ve CoinGecko’ya göre 116 dolara yerleşmeden önce 225 dolara ulaştı.

Oyun altcoinleri ve metaverse tokenları, son birkaç hafta içinde kripto alanına hakim oldu ve Facebook’un “Meta” olarak yeniden markalaşmasının ve metaverse’e yatırım yapmayı planlamasının ardından pazara daha da fazla giriş oldu.

BNX, Binance borsasında dalga yaratan tek metaverse tokenı değil. GALA adlı bir başka oyun altcoini, Binance’in Eylül ortasındaki duyurusunu takiben %540’tan fazla yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir