Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.024
% 3.95
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.024
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Yatırımcılar Neden Bu Altcoin’i Almak İçin Acele Ediyor?

Geleneksel olarak dip avcılarının aradığı seviyelere ulaşan Ripple (XRP) fiyatı, simetrik bir üçgen içinde işlem göremeye devam ederken %70’lik artışa işaret ediyor olabilir. Analist Akash Girimath, üçgen formasyonun taban seviyesine yaklaşan altcoin fiyatının yatırımcıların ilgisini çekebileceğini düşünüyor.

XRP fiyatı bükülme noktasında

XRP (XRP) fiyatı simetrik bir üçgenin alt trend çizgisi etrafında işlem görüyor. Fiyatı üçgenin üst trend çizgisi olan 0,926 doların üzerinde kapanabilirse, analiste göre eşit yükseklerin üzerinde bir likidite ve 1,575 dolarda öngörülen hedefe yeni bir yükseliş trendi beklenebilir. Aynı zamanda RSI simetrik üçgen sıçramayı (RSI) destekliyor. Aşağıdaki grafikte sarı aralıktan (30-36) sıçrayan bir fiyat geçmişi görülmektedir. RSI, simetrik üçgenin alt trend çizgilerinin son iki tekrar testinde bu alana dokundu.

Mevcut düşüş, RSI’yı yerel düşük seviyesine çok yaklaştırarak bir yükseliş trendi gösteriyor. Yani iki yönde de belirgin bir ivme beklenebilir.

Altcoin simetrik üçgenin tabanına yönelirken, RSI yerel dibe vurarak satıcıları kilitliyor

RSI sarı alanı yeniden test ettiğinde bir yükseliş sapması oluşur. Bu gelişme genellikle yukarı yönde sonuçlanır. Analist Akash Girimath’a göre yatırımcılar, atılımdan sonra %70 veya mevcut pozisyondan yaklaşık %140 – 0.648 dolar hedefleyebilirler. 365 günlük Piyasa Değerinden Gerçekleşen Değere (MVRV) modeli, XRP’nin iyimser tahminini destekliyor. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz bu istatistik, geçen yıl boyunca XRP yatırımcılarının ortalama kârını/zararını ölçüyor.

XRP için 365 günlük MVRV yaklaşık -%27 ve önceki iki yıla ait veriler, yerel bir dip noktasının kabaca -%30’da gerçekleştiğini ve bir trendin tersine dönebileceğini düşündürüyor. XRP fiyatı şu anda oldukça olumlu olsa da, bir tuzak bireysel yatırımcıların satış yapmasına neden olarak daha büyük bir düşüşe neden olabilir. XRP için yükseliş tezinin kilidini açmak, analiste göre 18 Temmuz’un en düşük seviyesi 0,515 dolardan kapanan üç günlük bir mum çubuğu gerektiriyor. Bu durumda, Ripple 0,444 dolar destek seviyesine ulaşana kadar düşmeye devam edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir