Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.060
% 2.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.060
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Yatırımcılar Dogecoin Değil: Bu Meme Coin’i Tercih Ediyor!

Dogecoin ve Shiba Inu kripto para piyasasının en büyük meme projeleridir. 2021’deki üstel büyümenin ardından dünyanın dört bir yanından dev şirketlerden artan benimsenme görüyorlar. Peki Shiba’nın artık Dogecoin’den daha popüler olabileceğini hiç düşündünüz mü?

Araştırmalar İngiltere’deki yatırımcıların Dogecoin yerine Shiba Inu’yu tercih ettiğini gösteriyor

Yakın tarihli bir Google Trends araştırması, İngiliz yatırımcıların Dogecoin yerine Shiba Inu’yu tercih ettiğini gösteriyor. Askgamblers.com tarafından yapılan analiz, bir yıl boyunca Google Trends’ten gelen verileri değerlendirdi ve İngiliz yatırımcılar arasında en popüler kripto para birimlerini listeledi. Bu analiz, Bitcoin’in 21 ülkede en çok aranan kripto para birimi olduğunu ve diğerlerini geniş bir farkla geride bıraktığını ortaya koyuyor. Avrupa’nın en popüler kriptosu Bitcoin olmaya devam ediyor. Shiba Inu ise ülke bazında en büyük kripto para birimlerine meydan okumaya devam ediyor…

Analiz, önceki yıl Shiba Inu aramalarında önemli bir artış görüyor. Arama trafiği açısından, analiz edilen 21 ülkeden biri olan Birleşik Krallık’taki yatırımcılar, Bitcoin’den fazla meme coin’leri tercih etti. Shiba Inu, İngiltere’de ve diğer altı ülkede kazandı (Suisse, Fransa, İspanya, Ukrayna, İtalya ve Rusya). Bununla SHIB, Avrupa’nın en popüler ikinci para birimi oldu.

Böylece, Shiba Inu’yu Ethereum ve Cardano’dan sonra listede beşinci sırada yer alan orijinal meme coin Dogecoin’in üstüne itti.

Doge ABD’li yatırımcılar arasında popüler

Shiba Inu, Birleşik Krallık yatırımcıları arasında Dogecoin’den daha popüler olsa da, her sıralamanın zirvesinde değil. Dogecoin dünya çapında hala en popüler kripto para birimi. ABD Dogecoin için bir yuva oldu ve geri adım atmadı. Yeni bir ABD araştırması, Amerikalı yatırımcılar için Dogecoin’in hala bariz bir seçim olduğunu gösteriyor. Shiba Inu 50 eyaletten yedisinde en popüler kripto para iken, 23 eyalette en popüleri Dogecoin oldu.

Bununla birlikte, her iki kripto para biriminin fiyatları da tüm zamanların en yüksek seviyesinden düştü. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Dogecoin, 8 Mayıs’taki ATH seviyesi olan 0,74 dolardan %80 değer kaybetti. Shiba Inu, 28 Ekim’deki ATH seviyesi 0,0008 dolardan %73,37 geriledi. Hala dijital hakimiyet için yarışıyorlar. Bu kripto paraların arkasındaki topluluklar tipik olarak örtüştüğünden, değerleri adım adım hareket etme eğilimindedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir