Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.392
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.392
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Yatırımcılar Dev Altcoin’i Satmaya Başladı! Neler Oluyor?

Ethereum borsası bakiyeleri 3 ayın en yüksek seviyesine dokunuyor. Peki bu bir ayı sinyali mi? Öncü altcoin Ethereum, 2021 yılına kadar borsalardaki bakiyelerinin düştüğünü görmüştü. Yatırımcılar, kripto paralarını boşaltmaya çalışmak yerine tüm boğa rallileri boyunca biriktirmişti ve bu da merkezi borsalarda arzın azalmasına yol açtı. Ancak, bu eğilim tersine dönmeye başlıyor. Detaylar için Coinmühendisi.com’u takip ediniz.

Öncü altcoin projesinde neler oluyor?

Ethereum borsası bakiyeleri 3 ayın en yüksek seviyesine dokunuyor. Yeni on-chain raporlar, Ethereum bakiyelerinin bir kez daha arttığını gösterdi. 2021’de bir yılın en düşük seviyelerine ulaştıktan sonra, girişler toparlanmaya başladı ve bakiyeler üç ayın en yüksek seviyelerine yükseldi. Glassnode’dan gelen veriler, bu sayının Aralık ayının en düşük seviyesinden 700.000 ETH’den fazla düştüğünü gösteriyor. Dijital varlığın fiyatıyla ters orantılı olan bu ölçüm, yeni yılda da devam etti. Kripto para biriminin fiyat artışını gördüğü için bakiyeleri düşmüş olsa da, mevcut düşüş trendi ile aynı bakiyeler büyüyor. Ethereum’un sürekli düşüşüyle ​​​​yatırımcılar, kayıpları önlemek için varlıklarını satmaya başlıyor. Bu, borsalarda büyük girişlere neden oldu. 21 Şubat’ta borsalarda kalan ETH sayısı 14.714.748.847’ye ulaştı.

Ethereum bu yeni metriğe beklendiği gibi tepki verdi. Merkezi bakiyelerinin düştüğü durumlarda, yatırımcıların satmaya hazır olmadığına ve dolayısıyla değerin arttığına işaret eder. Bununla birlikte, yatırımcılar varlıklarını borsalara taşımaya başladıklarında, satmaya istekli olduklarını gösterir ve büyük satışlar dijital varlığın fiyatını olumsuz etkiler. Son düşüşle birlikte Ethereum, altı ayın en düşük seviyesinde işlem görmek için 100 günlük basit hareketli ortalamasının altına düştü. Bu, yatırımcıların dijital varlığı son birkaç aydır sahip oldukları fiyatlardan satın almaya daha az istekli oldukları anlamına geliyor.

Duyarlılık da %72 çoğunluk ile satışa doğru büyük ölçüde eğildi. Kripto para birimi ayrıca kısa, orta ve uzun vadeli göstergelerde güçlü satış duyguları gösteriyor, bu da satışların devam edeceği anlamına geliyor. Dijital varlık için bir sonraki direnç noktası 2.748 dolarda listeleniyor, ancak mevcut gidişatla, ETH‘nin bu direnç noktasını test etmek için geri dönmeden önce 2.496 dolarlık 1. destek seviyesine dokunması daha olası. Bununla birlikte, kripto her zaman tahmin edilemez ve ETH, 2.500 doların altına dokunmadan önce başka bir toparlanma trendi başlatabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir