Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.494
% 1.85
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.494
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Yatırımcılar Bu Metaverse Coin’e Akın Ediyor: Ünlü Şirkette Girdi!

On-chain analitik firması IntoTheBlock, Metaverse’e olan ilginin artmasıyla metaverse coin projesi The Sandbox’ı (SAND) bir aydan daha kısa bir süre hodl eden kısa vadeli traderların veya adreslerin sayısında önemli bir artış olduğunu bildiriyor. Ayrıca, bu ilginin SAND fiyatının artışına katkı sağladığını da belirtiyor. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

Yeni oyuncuların Sandbox’ı tercihiyle, token fiyatı artıyor

IntoTheBlock, HSBC gibi yeni oyuncuların Sandbox aracılığıyla Metaverse’e girmesiyle metaverse coin fiyatının arttığını belirtiyor. Ayrıca, analitik firmasının bildirdiğine göre, kısa vadeli traderların veya bir aydan daha kısa bir süre hodl eden adreslerin sayısının da son bir ay içinde %32,37 arttığını kaydediyor.

TheSandboxGame yükselişte. HSBC gibi yeni oyuncular Metaverse’e Sandbox üzerinden girerken, tokenleri SAND %8 arttı. Yenilenen ilgiyle birlikte, 30 gün içinde %32,37 artarak 1 aydan kısa bir süreliğine hodl eden traderların sayısında önemli bir artış tespit ettik.

IntoTheBlock’un The Sandbox için holder kompozisyonuna göre, bu adres kategorisi tüm holder adreslerinin %20’sini oluşturuyor. Holder’ların büyük kısmı veya %77’si bir yıl içinde ellerinde tutmayı tercih ediyor.

Metaverse coin projesi, oyuncuların oyun deneyimlerini oluşturabileceği, sahiplenebileceği ve bunlardan para kazanabileceği sanal bir oyun dünyası. Uzmanlara göre dijital araziler yüksek talep görmeye devam ediyor ve Sandbox, bir diğer popüler metaverse coin projesi olan Decentraland’a rakip olabilecek en güçlü adaylardan birisi.

HSBC ile metaverse coin projesi ortaklığı

Sandbox, İngiltere merkezli, dünyanın önde gelen uluslararası bankacılık ve finansal hizmetler şirketlerinden biri olan Hong Kong and Shanghai Banking Corporation (HSBC) ile ortaklık ilişkisini duyurdu.

Dünyanın en büyük uluslararası bankacılık ve finansal hizmet sağlayıcılarından biri olan HSBC ile ortaklık kurduğumuzu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! The Sandbox Metaverse’de küresel finansal hizmetler ve spor topluluklarıyla etkileşim kurmak için bir dizi fırsat getiriyor.

HSBC, The Sandbox Metaverse’e giren ilk küresel bankadır. Banka, spor, e-spor ve oyunseverlerle etkileşime geçmek için geliştirmeyi planladığı The Sandbox Metaverse’de bir arsa satın alacak. HSBC’nin sanal arsadaki gelişimi ise henüz açıklanmadı

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir