Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.548
% 1.68
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.548
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Yatırımcılar, Bu Altcoin’i Borsalara Boşaltmayı Bırakıyor!

Lider altcoin Ethereum (ETH) borsa girişleri, geçen haftanın daha iyi bir kısmı için yüksek taraftaydı. Her gün ortalama 1 milyar doların üzerinde, piyasada yaşanan satış eğilimine güven veriyorlar. Ancak, trendde bir dönüş var gibi görünüyor. Hafta sonu yaklaşırken girişler düşüşte. Bu, satıcıların fiyat hareketini potansiyel olarak değiştirebilecek bir serinleme dönemine girdiğine işaret ediyor.

Girişler 1 milyar doların altına düştü

Bu hafta borsalara endişe verici girişlerle başladı. Çıkışlar bunu dengelemek için yeterli olsa da, yatırımcıların lider altcoin Ethereum’larını borsalara taşıma hızı alarm vermek için yeterli sevideydi. Borsalara tek bir günde 5.2 milyar dolar Ethereum boşaltıldı. ETH bu konuda Bitcoin’e bile rakip oldu. Bu eğilim, girişlerin bu zirve rakamdan daha düşük olduğu ancak 1 milyar doların üzerinde kaldığı önümüzdeki birkaç gün boyunca devam edecekti. Ta ki, döviz girişlerinin önemli ölçüde yavaşladığı ve sonunda 1 milyar doların altına düştüğü hafta ortası piyasasına kadar.

Son 24 saat içinde borsalara akan ETH miktarı 880 milyon dolara düştü. Bu, satıcıların artık piyasada lider altcoin akışına ara verdiklerini gösteriyor. Bununla birlikte, büyük girişler çıkışlarla dengelenmiş gibi görünüyor. Bu durum, yatırımcılar arasındaki birikim çılgınlığı 99,5 milyon dolar azaldığı için, fiyatı aşağı çekmeye çalışan satıcıları bir süre oyalamak için yeterliydi.

Lider altcoin grafikleri alarm veriyor

Ethereum’un fiyatı grafiklerde iyi gitmiyor. 2.900 doları bir kez daha test etmeye yaklaştıran düşüşler yaşamaya devam ediyor. Lider altcoin, kripto para piyasasının genel eğilimini takip ediyor ancak, göstergelere göre kendi başına çok iyi durumda değil. Ethereum’un yetersiz kalmaya devam ettiği senaryolardan biri kısa vadeli trendde. Hala 50 günlük hareketli ortalamanın altında işlem görüyor. Bu, kısa vadede herhangi bir yükseliş eğilimi olması durumunda tutulması gereken önemli bir nokta. Mevcut fiyat bu aralığın büyük bir farkla altına düşmüyor ancak yine de önümüzdeki günlerde toparlanma için yeterli ivme olup olmadığını sorgulamak için yeterli.

Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, kripto para uzmanlarından oluşan bir anket, lider altcoin Ethereum (ETH) fiyatının yıl sonuna kadar ulaşabileceği seviyeleri tahmin ediyor. Ocak 2022’de yapılan anketle karşılaştırıldığında, uzmanların yıl sonu için tahminlerini 6.500 dolardan düşürdüğü görülüyor. 2025 yılına gelince, uzmanlar daha önce kripto para biriminin 10.810 dolardan işlem göreceğini tahmin etmişti, ancak şimdi fiyat tahminlerini 11.760 dolara yükselttiler. Ancak uzmanların 2030 için tahminleri 26.330 dolardan 23.370 dolara düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir