Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.220
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.220
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Yatırım Uzmanı, Düşüşte Alınacak 2 NFT Coin’inin İsmini Verdi!

Bitcoin’deki kısa vadeli geri çekilme nedeniyle, iki popüler metaverse/NFT coin düşük riskli giriş bölgesine yaklaşıyor olabilir. Teknik analizlerini incelemek üzere, yatırım uzmanı Deron Wagner’ın piyasa analizlerine göz atalım.

Bu 2 NFT coin fırsat bölgesine yaklaşıyor

Yatırım uzmanı Deron Wagner, dün gece kendini gösteren kısa vadeli Bitcoin sıçramasını kaçıran yatırımcılar için önümüzdeki seviyeleri değerlendiriyor. Bitcoin (BTC) fiyatı, 14 Şubat’taki ivmesiyle 42.700 dolarlık 50 günlük MA’da yeni desteğine geri döndü. Analiste göre Bitcoin’in bu hamlesi, NFT coin piyasasında şu anda potansiyel bir satın alma girişi için hazırlanan iki kripto para biriminde uygun giriş pozisyonları sağlıyor. Yazının devamında inceleyeceğimiz altcoin projeleri Gala Games (GALA) ve Request (REQ) olacak.

Bitcoin’in 24 Ocak’taki düşüşünden bu yana, NFT oyun ve metaverse sektörü olağanüstü bir göreli güç sergiliyor. NFT piyasası, BTC fiyatıyla doğrudan bağlantısı ve yüksek büyüme potansiyeli nedeniyle, analiste göre yıl içinde daha fazla kurumsal benimsenmeye şahit olabilir. Bilindiği üzere metaverse odaklı kriptolar MANA ve SAND, çoğu yatırımcının aşina olduğu iki hacim devi. Öte yandan GALA, son haftalarda sessiz bir birikim sürecinde ve şimdi 50 günlük MA desteğine yakın düşük riskli bir alım fırsatı sunmak için geri çekildi. Bir diğer Ethereum tabanlı kripto Request (REQ), NFT oyun/metaverse sektöründe doğrudan ilgili değil, ancak SAND ile yakın zamanda yaptığı işbirliği, analiste göre bu trendde kendisini görmemize yol açacak. Sonuç olarak Wagner, teknik analizlerle dayanarak GALA ve REQ token’lerin fırsat bölgesinde olduğunu düşünüyor.

GALA ve REQ nedir?

  • Request (REQ), 2017’de piyasa sürülen herkesin güvenli yollarla ödeme talep edebileceği ve para alabileceği Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir ödeme sistemi. Tüm küresel para birimleriyle çalışan daha ucuz, daha güvenli bir ödeme çözümü sağlamak için üçüncü taraflara olan gereksinimi ortadan kaldırmayı amaçlıyor.
  • Gala Games (GALA), kendini “oyunculara oyunlarının kontrolünü geri vererek oyun endüstrisini farklı bir yöne çekmeyi hedefleyen platform” olarak tanımlıyor. Gala Games’in misyonu, “gerçekten oynamak isteyeceğiniz Blockchain oyunları” inşa etmektir. Proje, oyuncuların oyun içi eşyaları yüzlerce dolar harcayabilecekleri ve oyunu oynamak için harcanan ve bir düğmeye tıklayarak onlardan alınabilecek sayısız saatler harcayabilecekleri gerçeğini değiştirmek istiyor.

 coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız metaverse rehberlerini buradan (bölüm-1, bölüm-2) inceleyebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir