Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.977
% 3.57
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.977
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Yatırım Şirketi, Sepetine Bu Altcoin’i Ekledi: Bu 2’sini ise Çıkardı!

Kripto paralara yönelik varlık yöneticisi Grayscale Investments, Grayscale DeFi Fund’ı ve Digital Large Cap Fund’ında çeşitli değişiklikler yaptı. Bu kapsamda bazı altcoin projeleri fondan çıkarıldı, bazıları ise eklendi. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Grayscale, fonuna altcoin ekledi ve çıkardı

3 Ocak tarihli bir duyuruda Grayscale, iki fonunda yaptığı değişiklikleri detaylandırdı. DeFi Fonu’na Flexa ödeme ağının yerel teminat tokenı olan AMP eklenirken, Bancor (BNT) ve Universal Market Access’in (UMA) ağırlığı kaldırıldı. Flexa, kripto ödemelerini teminat altına almak için AMP tokenını kullanır ve traderların kriptoyu kolayca kabul etmesini sağlayan alıcılara fiat olarak geri verir.

Öte yandan Digital Large Cap Fund’ında token listesini değiştirmedi. Grayscale’in DeFi Fonu artık DeFi ekosisteminden dokuz farklı kripto varlığından oluşuyor. Uniswap (UNI) yüzde 42,33 ile fonda en yüksek ağırlığa sahipken, yeni eklenen AMP yüzde 7,39’u oluşturuyor. Yazım sırasında, Grayscale DeFi Fonu’nun hisse fiyatı 5,56 dolardır ve bu, 14 Temmuz’daki başlangıç ​​hisse fiyatı olan 5 dolardan bu yana yüzde 11,2’lik bir kazanca işaret eder. Fonun yönetimi altında 11,6 milyon dolarlık varlık var ve 2,08 milyon hisseye sahip.

Grayscale, şu anda yönetim altında 30,1 milyar dolarlık varlığa sahip olan Grayscale Bitcoin Trust ile tanınıyor. Grayscale, yıl sonuna kadar 645.199 BTC tahakkuk ettirerek spot Bitcoin ETF’leri ve şirketleri arasında 2021 yılına kadar Bitcoin (BTC) varlıklarında en çok artışın gerçekleştiği şirket oldu.  Bu miktar, piyasadaki tüm BTC varlıklarının yüzde 71’ini oluşturuyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir