Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.517
% 1.82
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.517
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Yatırım Devinden Bu 7 Altcoin İçin Müjdeli Haber!

Yatırım devi Grayscale, 7 önemli altcoin projesi içeren akıllı sözleşme fonunu başlattı. Yeni fon, şirketin 18. yatırım ürünü olacak.

Akıllı kontrat fonu bu 7 altcoin projesini içerek

Akıllı sözleşmeler, belirli koşullar karşılandığında otomatik olarak yürütülebilen bir Blockchain üzerinde çalışan programlardır. Kullanıcılar, akıllı sözleşmeleri kullanarak merkezi olmayan finansal (DeFi) uygulamalar oluşturabilir, NFT’ler gibi dijital mülklerin sahipliğini temsil edebilir, koşullu talimatlara göre fonları taşıyabilir ve hatta başka dijital varlıklar oluşturabilir. 16 Mart 2022 tarihi itibariyle, kısaltması GSCPxE olan fon aşağıdaki altcoin projelerinden ve oranlardan oluşmaktadır:

  1. Cardano (ADA), %24,63
  2. Solana (SOL), 24.27%
  3. Avalanche (AVAX), %16,96
  4. Polkadot (DOT), %16.16
  5. Polygon (MATIC), %9,65
  6. Algorand (ALGO), %4.27
  7. Stellar (XLM), %4,06

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, GSCPxE’nin dijital ekonomi açısından önemli olduğunu gün içindeki açıklamalarında vurguladı:

Çeşitli risklere yönelik yatırımcı talebi, kripto ekosisteminin devam eden evrimine paralel olarak arttı. Akıllı sözleşme teknolojisi, dijital ekonominin büyümesi için kritik öneme sahip, ancak en hareketli geliştirici topluluklarını çekmek ve elde tutmaktan platformun yüksek hızlı, esnek ve ölçeklenebilir olmasını sağlamaya kadar hangi platformun kazanacağını bilmek için henüz çok erken. GSCPxE’nin güzelliği, yatırımcıların tek bir kazanan seçmek zorunda kalmaması ve bunun yerine akıllı sözleşme platformu ekosisteminin gelişimine tek bir yatırım aracı aracılığıyla erişebilmeleridir.

GSCPxE’nin yatırımcılar için ana faydası

DeFi ve NFT’ye olan talep, Ethereum, Solana ve Cardano gibi projelerin sermayesinin %100’den fazla artmasıyla 2021’de önemli ölçüde arttı. GSCPxE sayesinde, kurumsal yatırımcılar, yeni fon aracılığıyla Solana, Avalanche, Polygon ve diğerleri gibi projelere yatırım yaparak trendi takip edebilecekler. Fonun ağırlığının %24,63’ü ile Cardano ilk sırayı alırken, Solana %24,27 takip ediyor. Yedinci altcoin Stellar (XLM) %4,06 oranında pay alacak.

GSCPxE’nin yatırımcılar için ana faydası, içinde faaliyet gösteren birkaç işletmeden ziyade tüm ekosistemin gelişimine erişim sağlayacak olması. GBTC fonuna benzer şekilde yukarıda bahsedilen risk türünü arayan kurumsal yatırımcılar, büyük olasılıkla yeni yatırım aracının ana odak noktası olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir