Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.809
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.809
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Yatırım Devi Duyurdu: Bu 2 Kripto Para Robinhood’da!

Yatırım devi Grayscale, lider kripto para birimleri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ürünlerini milyonlarca bireysel yatırımcıya Robinhood üzerinden kullanıma sundu.

Grayscale’in GBTC ve ETHE ürünleri artık Robinhood’da mevcut

Cuma gününden itibaren Robinhood kullanıcıları, Grayscale’in Bitcoin Trust (GBTC) ve Ethereum Trust (ETHE) ile doğrudan uygulama üzerinden işlem yapabilecekler. GBTC’nin hisseleri, yatırımcılara, kripto paraları doğrudan satın almak veya depolamak zorunda kalmadan bir menkul kıymet şeklinde Bitcoin’e doğrudan yatırım yapmalarını sağlar. Bu arada ETHE, hisseleri trust tarafından tutulan Ethereum’un değerini yansıtan açık uçlu bir yatırım şirketi olarak faaliyet gösteriyor.

Grayscale’in Bitcoin Trust’ı, önde gelen kripto para birimine adanmış en büyük yatırım aracıdır. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, 2 Mayıs itibariyle, trust’ın yönetimi altındaki varlıklarda 24,6 milyar dolar vardı. Bu arada Grayscale’in Ethereum Trust’ı 329 milyon doların üzerinde varlığa sahipti.

Robinhood, kripto para piyasası kan kaybederken %43 küçüldü

Robinhood, bireysel yatırımcılara kripto da dahil olmak üzere finansal piyasalara düşük bariyerli giriş sağlayan bir kripto para borsası işletmektedir. İlk çeyrekte, kripto para ticaretinden elde edilen satışlar %39 düştüğü için firmanın geliri bir önceki yıla göre %43 azaldı. Düşüşe rağmen, Robinhood’un net kümülatif finanse edilen hesapları yıldan yıla %27 arttı. Şu anda Robinhood, platformunda işlem yapmak için 20’den fazla kripto para birimi listeliyor.

Bireysel yatırımcıların kriptoyu benimsemesi, Bitcoin ve daha geniş piyasa için birden fazla rekor seviyeye denk gelen bir dönem olan 2021’in ilk yarısında zirveye ulaştı. Ancak, Google arama trendlerinin ve pazara giren yeni sermaye eksikliğinin kanıtladığı gibi, bireysellerin ilgisi o zamandan beri önemli ölçüde azaldı.

Trust ürünleri hakkında bilmeniz gerekenler

Grayscale Bitcoin Trust, yatırımcıların büyük Bitcoin havuzları tutan trust ürünlerinde işlem yapmalarını sağlayan bir finansal araçtır. Fondaki paylar, Bitcoin fiyatını takip ediyor, ancak sadece kabaca. Grayscale ayrıca, diğerleri arasında Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin’i takip eden birkaç borsada işlem gören ürün sunar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir