Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.088
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.088
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Yatırım Devi, Bu 3 Altcoin’i Sepetine Ekledi: Fiyat Fırladı!

Yatırım devi Grayscale Investments, 3 altcoin için SEC’e kayıt beyanları sunduğunu söyledi. Grayscale trust listesi arasında Horizen (ZEN), Stellar Lumens Trust (XLM) ve Zcash’i (ZEC) izleyen ürünler var.

Piyasa, haberlere sıcak tepki verdi, Zcash %10 yükseldi

Grayscale’in Horizen Trust ürünü sabah saatlerinde neredeyse %1 değer kazandı. Şu anda 2.40 dolardan işlem görüyor.

Fon, yatırımcıların Zen token’e zahmetsizce yatırım yapmalarını sağlar. Duyurunun ardından Zen fiyatı %8,6 yükseldi. 24 saatlik işlem hacmi %27 artarak 39.2 milyon dolara ulaştı. Yazım sırasında orta ölçekli bir düzeltmeyle 30.44 dolardan işlem görüyor.

Grayscale ayrıca, Horizen Trust’ın 19,5 milyon dolarlık yatırım fonlarını izlediğini bildirdi. Benzer şekilde, Stellar Lumens Trust ve Zcash Trust, sırasıyla 13.9 milyon dolar ve 44.4 milyon dolar tutarında varlıkları elinde tutuyor. XLM ve ZEC gibi diğer trust ürünleriyle ilişkili diğer kripto para birimleri de haberlere olumlu tepki veriyor. Stellar (XLM) son 24 saatte %4’ten fazla artış gösterdi. Zcash (ZEC) ise %10’dan fazla yükselerek en yüksek performans oldu.

Grayscale’in listesinde 25 altcoin projesi var

Grayscale, halihazırda çeşitli kripto para birimlerini destekleyen birçok trust ürünü sunuyor. Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) ve Litecoin (LTC) listede yer alıyor.

Bir rapora göre Grayscale, 25’ten fazla kripto paraya yatırım ilgisini, bunları değerlendirme listesine ekleyerek gösterdi. Liste, çeşitli DeFi, NFT ve metaverse girişimleri tarafından verilen kripto para birimlerini içeriyor. Algorand (ALGO) ve Convex (CVX), DeFi sektöründen seçilenler. Öte yandan Grayscale, Axie Infinity (AXS), Sandbox (SAND) ve Enjin’in (ENJ) metaverse projeleriyle ilgileniyor.

Grayscale trust nedir? Altcoin’ler için neden önemli?

Grayscale’ın Trust ürünleri, bireysel yatırımcıların kendi aracı kurum hesaplarında alıp satabilecekleri bir kripto para yatırım ürünüdür. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, 21 Ocak 2020’de hisselerini SEC’e kaydettirdi ve Trust’ı SEC tarafından raporlama şirketi statüsüne ulaşan ilk kripto para yatırım aracı olarak belirledi. Sonuç olarak, Grayscale, Trust ürünlerini “endüstri lideri güvenlik standartlarını kullanan sağlam bir güvenlik sistemi tarafından korunduğuna” dair güvence veriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir