Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.235
% 3.70
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.235
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Yatırım Devi, Bu 3 Altcoin İçin Önemli Haberi Verdi!

Önde gelen varlık yöneticisi Grayscale’in ana şirketi olan Digital Currency Group (DCG), 250 milyon dolarlık bir altcoin hisse geri alım programı duyurdu. Toplam tutar, şirket tarafından işletilen çeşitli fonlar arasında dağıtılacak. Coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Grayscale, bazı altcoin hisselerinde geri alım gerçekleştiriyor

DCG, Grayscale Litecoin Trust’taki (LTCN) 30 milyon dolarlık hisseyi geri satın almayı planlıyor. Kripto para devi Grayscale Zcash Trust (ZCSH) ve Grayscale Horizen Trust (HZEN)hisselerinin her biri için 10 milyon dolara kadar harcayacak. 250 milyon dolarlık nakit yığının geri kalanı, Grayscale Bitcoin Cash Trust (BCHG) dahil olmak üzere diğer tröstlere harcanacak. DCG, geri alımları finanse etmek için eldeki nakdi kullanacak ve bunu yönetimin takdirine bağlı olarak açık piyasada yapacak.

Grayscale Bitcoin Trust, aylardır net varlık değerine dik bir indirimle işlem görüyor ve Ekim ayında DCG bu ürün için geri satın alma planını 750 milyon dolardan 1 milyar dolara çıkardı. Perşembe itibariyle, bu programda 301,3 milyon dolarlık kalan para vardı ve Çarşamba itibariyle, tröst net varlık değerinde (NAV) yüzde 24,9 indirimle satış yapıyordu. Litecoin, Horizen ve Zcash tröstleri de büyük indirimlerle ticaret yapıyor.

Alımların zamanlaması belirli değil

Barry Silbert yönetimindeki Grayscale, elindeki nakit parayı kullanarak açık piyasada geri alımları gerçekleştireceğini söylüyor. Bu alımların zamanlamasının belirsiz olduğunu belirtmekte fayda var. Grayscale, geçtiğimiz yıl en popüler fonu Grayscale Bitcoin Trust’ta 250 milyon dolarlık hisse geri alımı gerçekleşeceğini duyurdu. Hareketin, kalıcı indirim sorununu çözmeyi amaçladığı bildirildi. Şirket daha sonra Mayıs ayı başlarında geri satın alma yetki programını 500 milyon dolar artırdı.

Accelerate Financial Technologies CEO’su Julian Klymochko, “Tipik olarak kapalı uçlu bir fon NAV açısından çift haneli bir indirimle işlem yaptığında, yönetici yatırımcılar için indirimi azaltmaya çalışmak için hisseleri geri satın alır. Görünüşe göre DCG de bunu yapıyor. Bu yüzden iyi bir değer görmeleri gerekiyor” ifadelerini kullanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir