Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.851
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.851
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Yatırım Danışmanı: Bu 7 Altcoin’e Fokuslanın! Zirveleri Görebilirler

Kripto para birimlerine yatırım yapmak, paçavraları zenginliğe veya zenginlikleri paçavralara dönüştürebilir. Bir yatırım danışmanlığı firmasının başkanı olan Craig Kirsner, uzun süredir kripto yatırımcısı ve oldukça boğa. Coinmuhendisi.com  olarak Craig Kirsner’in, boğa eğiliminde olduğunu söylediği yedi altcoin projesine ilişkin değerlendirmelerini okuyucularımız için hazırladık.

Craig Kirsner’in lider kripto hakkındaki değerlendirmeleri

Craig Kirsner, vermiş olduğu yakın tarihli bir röportajda çok fazla spekülasyon olduğunu söylüyor. Yatırım danışmanına göre, açıkçası, insanlar para kazanmak için satın alıyor ve bu işten tonlarca para kazanan insanlar var. Kripto, Craig Kirsner’ın işinde tabu olabilir, ancak bu onu kendi başına yatırım yapmaktan alıkoymuyor. Varlık danışmanı, sıfıra gidebileceğini bilmesine rağmen net değerinin %5’ini kripto para birimlerinde tuttuğunu ifade ediyor.

Diğer Bitcoin boğaları gibi Craig Kirsner de, kısmen Federal Rezerv hızla para bastığından doların zayıflamasıyla ilgili endişeler nedeniyle, tokenin 2021’de 100.000 dolara yaklaşacağına ikna oldu. Eylül ayında Bitcoin’in yılın son dört ayında 90.000 dolara ulaşacağına inandığını söylemişti, ancak bu tahmin asla gerçekleşmedi. Craig Kirsner, Bitcoin fiyat hedefinin Fed’in hızla yükselen enflasyona tepkisi nedeniyle sabit kaldığını belirtiyor:

Tıpkı piyasanın son birkaç hafta içinde, destekleyici olmayan bir Fed haberlerini ve yükselen faiz oranlarını sindirdiği için bir darbe alması gibi, Bitcoin de tüm yüksek takdir edilen varlıklarla birlikte tepki veriyor. Her şey geri çekildi.

“Teoride, Bitcoin gibi dijital varlıklar enflasyona karşı koruma sağlamalı, gerçekte ise durum böyle değil gibi görünüyor” diyen yatırım danışmanı, Ekim enflasyon verilerinin 10 Kasım’da açıklanmasından bu yana Bitcoin’in %36 düştüğünü belirtiyor. Ancak bunun nedeninin, Bitcoin’in enflasyona karşı daha az ve ABD dolarına karşı ise daha fazla bir hedge gibi olmasından kaynaklandığını ifade ediyor.

Craig Kirsner, benimseme oranları arttıkça yatırımcıların giderek daha fazla Bitcoin’e yöneleceğinden emin. MassMutual gibi cesur yatırımcılar kripto piyasasına girerken, Craig Kirsner, daha geniş bir yatırımcı yelpazesinin dijital paralara ısınmasının sadece bir zaman meselesi olduğuna inanıyor.

Kripto piyasası büyüdükçe izlenecek altcoin projeleri

Milyarlarca dolarlık soru: Gelecek gerçekten kripto ise, hangi tokenler daha iyi olacak? Hangi altcoin projelerinin on yıl içinde başarılı olacağını tahmin etmek, 2000 yılında hangi teknoloji firmalarının teknoloji balonundan sağ çıkacağını tahmin etmeye benziyor. Yüksek derecede kesinlik ile tahminde bulunmak imkansız olsa da, Craig Kirsner denemeye istekli.

Craig Kirsner 2022’de boğa eğiliminde olduğunu söylediği yedi altcoin projesine ilişkin tezlerini ve görüşleri paylaşıyor. Yatırım danışmanı, Ethereum, Cardano ve Litecoin olmak üzere üç tanesine sahip olduğunu ve yakında diğer dördünde pozisyon alabileceğini söylüyor.

Ethereum (ETH)

Ethereum kesinlikle Bitcoin’e en iyi alternatif ve herkes onu kullanıyor. En büyük değil, ama çok yaygın olarak kullanılıyor. Bunun yerini Solana ve hatta Cardano alabilir. Kesinlikle yerinden edilebilir. Bunlardan herhangi birine girdiğinizde, içinde bulunduğunuz bir noktayı seçmelisiniz. Ve sonra en önemli şey, eğer belirli bir seviyeye giderse, ya çıkın ya da çıkışta biraz kar elde edin. Bu her zaman iyi bir kuraldır. Ve sonra, belirli bir noktayı geçerse, dışarı çıkın dediğiniz bir nokta da olmalı.

Cardano (ADA)

Cardano’nun Ethereum’a meydan okumak için çok fazla vaadi var. Üçüncü nesil kripto gibi. Yani Bitcoin birinci nesil, Ethereum ikinci nesil, Cardano gerçekten üçüncü nesil. Bu yüzden Cardano’da bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ölçeklenebilirliği, güvenliği ve sürdürülebilirliği iyileştiren, daha fazla kullanışlılık yaratan, kusurları gideren ve verimsizlikleri gideren özellikleri nedeniyle Cardano kripto para piyasasının Rolls-Royce’udur.

Litecoin (LTC)

Litecoin, temelde kullanım ve tasarım açısından Bitcoin ile neredeyse aynı. Ancak daha kısa bir işlem onay süresine ve potansiyel olarak çok daha düşük maliyetlere sahip. Piyasa koşullarına bağlı olarak 50 kata kadar daha düşük maliyet olabilir.

Voyager Token (VGX)

Bu altcoin, trade etmek için en iyi platformlardan biri ve kendi Voyager token’lerine sahipler. Kesinlikle bazı fırsatlara da sahipler. Voyager’ın değişim platformu alanında büyük bir oyuncu olma potansiyeline sahip olduğunu ve yerel tokenine girmek için ‘hala erken’ olduğunu düşünüyorum.

Terra (LUNA)

Blockchain protokolü Terra, dijital ödemelerdeki 2021 ivmesini geliştirebilir. Altcoin en sevdiğim kripto para. Çünkü ‘daha düşük ücretler, daha fazla istikrar ve sorunsuz sınır ötesi takaslar sunuyor ve en çok kullanılanlardan biri. Ayrıca çok iyi bir ekibe sahip.

Solana (SOL)

Bu ağın hızı ve ölçeği, onu Ethereum için en büyük tehditlerden biri haline getiriyor. Solana gitgide hızlanıyor. Bank of America çıktı ve düşük maliyeti ve kullanım kolaylığı nedeniyle dijital varlık ekosisteminin Visa’sı olabileceğini söyledi. Ve şu anda sektör lideri olarak saniyede 65.000 işlemi destekleyebileceklerini iddia ediyorlar.

Near Protocol (NEAR)

Yüksek hızlar, düşük ücretler talep ediyorlar. NEAR kesinlikle yeni deneyimler yaratmanın bir yolu gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir