Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.673
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.673
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Yarın Bu 7 Altcoin İçin Önemli Gün: İşte Olacaklar!

Kripto para topluluğu, düşüşün hakim olduğu bir haftayı daha sonlandırıyor. Yarın, haftanın ilk gününde ise birçok yenilik yaşanacak. İşte altcoin ekosisteminde yaşanacak gelişmelerin listesi…

Altcoin projelerinde gelişmeler yaşanıyor

Kripto para yatırımcıları, yatırım yaptıkları veya yapmayı düşündükleri projelere yönelik etkinlikleri merak ediyor. Yarın, yani 23 Mayıs 2022 tarihinde birçok altcoin’de yenilikler yaşanacak. Bunların arasında borsa listelemeleri, güncellemeler, soru cevap etkinlikleri yer alıyor. İşte liste…

  • Rebel Bots (RBLS), yarın metaverse’ü için arazi satışını başlatacak.
  • BitMart, yarın PLC Ultima’yı (PLCU) USDT çifti ile TSİ 18’de listeleyecek.
  • LBank, Anchor’ı (ANCT) USDT çifti ile listeleyecek.
  • Fabwelt (WELT), Twitter Spaces üzerinden ağdaki son gelişmeler ve güncellemeler hakkında bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik, TSİ 17’de başlayacak.
  • LBank, USDD’yi (USDD) USDT çifti ile listeliyor.
  • BitMart, TrustVerse’ü (TRV) USDT çifti ile listeliyor.
  • BitMart, Realms of Ethernity’i (RETH) USDT çifti ile listeliyor.

Piyasada son durum nedir?

Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere geçen hafta, BTC’nin bir 25.300 dolara düştüğü oldukça duygusal ve dalgalı bir “roller-coaster” oldu. Bu hafta daha sakin geçti, ancak piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan BTC, başka bir haftalık kırmızı mumun eşiğinde. 16 Mayıs’ta, kripto para birimi 31.000 doların üzerinde çok günlük bir yüksek seviyeye yükseldi. İlk başta başarısız olmasına rağmen, ertesi gün başka bir darbe aldı ancak bir kez daha reddedildi.

Geri çekilme coin’i 29.000 doların altına itti, ancak ardından boğalar bir kez daha hızlandı ve onu 2.000 dolara çıkardı. Yine de tanıdık bir senaryo ortaya çıktı ve BTC kendisini bir kez daha 28.750 doların altında buldu. O zamandan beri, kripto para birimi birkaç yüz doları kurtarmasına rağmen 30.000 doların altında kaldı. Bu nedenle, piyasa değeri hala 560 milyar dolarda. Ancak alternatif kripto paralar (altcoin’ler) üzerindeki hakimiyeti yüzde 44.5 oranında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir