Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.397
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.397
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Yarın Bu 10 Altcoin İçin Büyük Gün: İşte Olacaklar!

Yarın, birçok altcoin projesi için önemli bir gün olacak. Yeni haftaya girerken bazı borsalar birkaç altcoin’i listeleyecek. Bazıları ise delist edecek. İşte yarın, 13 Haziran 2022’de olacaklar…

Yarın 10 altcoin projesi için önemli gün

  • FTX, THORChain’i (RUNE) delist ediyor. Delist edilecek çiftler USD ve USDT çiftleri olacak.
  • Flux (FLUX), FluxOS V2.19.0 hard fork lansmanını gerçekleştirecek. Bu hard fork ile tüm Flux node’larının güncelleme yapması gerekiyor.
  • Polygon (MATIC), Modularity hakkında bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik, TSİ 5’te başlayacak.
  • Ocean Protocol (OCEAN), TSİ 20’de Ocean kurucusunun da katılacağı bir soru cevap etkinliği gerçekleştirecek.
  • Exeedme (XED), XED staking’ini yeniden faaliyete geçirecek.
  • Alchemy Pay (ACH), KuCoin ile Twitter Spaces üzerinden soru cevap etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik, TSİ 17’de başlayacak.
  • Fabwelt (WELT), Twitter Spaces üzerinden TSİ 17’de soru cevap etkinliği yapacak. Etkinlikte en son ekip güncellemeleri ve gelişmeler paylaşılacak.
  • Gnosis (GNO), TSİ 17’de topluluk buluşması gerçekleştirecek.
  • Sperax (SPA), SPA/USD yield farming’ini başlatacak.

Piyasada son durum nedir?

ABD, rekor kıran en son TÜFE verilerini açıkladıktan sonra, Bitcoin 30.000 doların altına düştü ve iki haftanın en düşük seviyesini kaydetti. ETH Mart 2021’den bu yana en düşük fiyat seviyesine düşerken altcoinler daha da kötü bir durumda. Geçtiğimiz hafta, birkaç kez 32.000 dolara meydan okuduğu için birincil kripto para birimi için biraz daha olumlu görünüyordu. Denemelerden biri sırasında BTC bu seviyenin üzerine çıktı ve 32.400 dolar ile birkaç haftanın en yüksek seviyesini işaret etti.

Ancak, ayılar her fırsatta hızlandı ve herhangi bir artışa izin vermedi. Sonunda, 30.000 dolara düşürdüler.  Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bu noktada, enflasyon açısından 40 yıllık yeni bir rekoru gösteren ABD TÜFE rakamları çıktı. Yıllık yüzde 8,6’lık bir artış gözlemlendi. Önceki örneklerde olduğu gibi, haberler kripto para birimi piyasalarında volatilitenin artmasına neden oldu ve BTC saatler içinde 1.000 dolardan fazla düştü.

29.000 doların altına düşmesi, Mayıs sonundan bu yana yeni bir en düşük seviye anlamına geliyordu. Şu an itibariyle, BTC bu çizginin altına gerilemiş durumda. Piyasa değeri 523 milyar dolara düştü. Son 24 saatte yüzde 6.2’lik bir kayıp yaşadı. Şu anda, 27.468 dolardan el değiştiriyor. Diğer kripto para birimlerine karşı hakimiyeti yüzde 46 seviyelerinde. Genel kripto para piyasasının değeri ise 1.15 trilyon dolarda ve son 24 saatte yüzde 8.3 düştü.,

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir