Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.871
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.871
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Yargıç Ronnie Abrams, Sam Bankman-Fried Davasından Çekildi

Bölge Yargıcı Ronnie Abrams, eşi hakkında çıkan iddialar ve olası çatışmaları önleme gerekçesiyle Sam Bankman–Fried davasından çekildi.

Kripto kışında, FTX olaylarının hukuksal süreçleri gündemi yoğun bir şekilde meşgul ediyor. İflas eden borsanın eski b‘su Sam Bankman-Fried (SBF), dolandırıcılık ve kötüye kullanım gerekçeleriyle yargılanıyor. Son olarak SBF, 250 milyon dolarlık bir kefalet ödeyerek ev hapsine geçti. Davaların yoğun bir şekilde görüldüğü bu günlerde, Bölge Yargıcı Ronnie Abrams, SBF davasından çekildiğini bildirdi. Abrams, olası politik çatışmaları önlemek amacıyla böyle bir karar aldığını dile getirdi.

Sam bankman Fried

Yargıç Ronnie Abrams, Sam Bankman-Fried Sürecine Devam Etmeyecek

Bölge Yargıcı Ronnie Abrams, FTX‘in eski CEO‘su Sam Bankman-Fried ile ilgili yasal işlemlere katılımını geri çekme kararı aldı.

Abrams, eşi Greg Andres’in 2021 yılında FTX’in danışmanı olan Davis Polk and Wardwell’in ortağı olduğunu açıkladı. Bu şirket, FTX davalarında temsilcilik yaparak gündeme geldi. İddiaların ortaya çıkmasıyla açıklama yapan Abrams, eşinin temsilciler ile herhangi bir ilgisinin olmadığını dile getirdi.

Yine de Abrams, FTX’in hukuksal süreçlerinde oluşabilecek çatışmaları ve izlenimleri önlemek amacıyla davadan çekilme kararı aldı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir