Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.966
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.966
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Yakın Gelecekte Yükselme Potansiyeli Olan 5 Altcoin!

Son altı aylık ayı piyasası ardından, çoğu altcoin geçen yılın en düşük seviyelerine geri döndü. Bu yazıda, kripto analisti Ali Rıza’nın listesinden yılın geri kalanında yüksek getiri sağlayabilecek ilk 5 altcoin’i listeleyelim.

Son çöküşün ardından yükselme potansiyeli olan 5 altcoin

Band Protocol (BAND)

Band Protocol, Blockchain dışındaki birden fazla kaynaktan bilgi toplayan ve daha sonra bu verileri akıllı sözleşmelere entegre etmek ve tam potansiyellerine ulaşmalarını sağlamak için iletişim sağlayan merkezi olmayan bir oracle ağıdır. Proje, Chainlink’in doğrudan rakibidir, ancak bazı avantajları bulunuyor. Bunlardan biri, Chainlink’in çalıştığı Ethereum’dan çok daha hızlı ve daha ölçeklenebilir olan Cosmos ağına dayanmasıdır.

Cardano (ADA)

Analistin listesinde yer alan sıradaki altcoin projesi Cardano, 2021 sonlarında ayı piyasası devralmadan hemen önce platformunda akıllı sözleşmeler başlattı. Bu nedenle, projeler ağına hızla gelirken, fiyatı ağın yeni özelliklerinin ve yeteneklerinin faydalarını henüz yaşayamadı. Yarım yıllık fiyat düşüşlerinden sonra, analiste göre düşüş etkisi biter bitmez yükselebilecek önemli bir seçenek ADA olabilir.

Smooth Love Potion (SLP)

SLP, metaverse oyunu Axie Infinity oynayarak kazanılan bir metaverse coin’dir. Oyuncuların oyun içinde sahip oldukları SLP tokene bağlı olarak, kullanıcıların Axies canavarlarını üretmelerine izin verdiği kullanım durumu vardır. Ancak Axie Infinity’nin popülaritesi göz önüne alındığında, analiste göre AXS ile birlikte yükselişli bir yıl sonu görülebilir.

Decentraland (MANA)

Dördüncü sırada, birçoğunun sektördeki en eski metaverse projesi olarak kabul ettiği Decentraland (MANA) var. Decentraland, kullanıcılarına ekosistemindeki dijital arazileri satın alma ve yazılım geliştirme ve oyun oynamadan dijital etkinlikler ve VR buluşmaları düzenlemeye kadar neredeyse her şey için kullanma olanağı sunuyor. Analiste göre MANA, şu anda kesinlikle düşük değerde ve satın almak için en uygun zamanda olabilir.

Coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız Metaverse ve NFT haberlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Baby Doge Coin (BabyDoge)

Baby Doge, Dogecoin’in başarısından ilham alan yeni bir meme coin’dir. Bununla birlikte, topluluğun dikkatini çekecek şekilde tasarladı. Bu avantajla birlikte, analiste göre topluluğun gücüyle birlikte verimli 2022 geçirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir