Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.358
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.358
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Yahoo Uzmanından 2022 İçin SHIB, DOGE ve Kripto Para Tahminleri!

Kripto para 2021’de büyük bir yıl geçirdi. Musk ve Cuban’ın açık desteği sayesinde Bitcoin hızla yükseldi. SHIB ve DOGE’un popülaritesi tavan yaptı. Ancak Yahoo Finance kripto para birimi uzmanı Jennifer Schonberger, 2022’nin kripto için daha da büyük bir yıl olabileceğini tahmin ediyor. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Schonberger’in 2022’de SHIB ve genel kripto piyasalar için tahminleri

Analiste göre kripto daha büyük ve daha yaygın olacak. Schonberger, “…nüfusun yaklaşık %60’ı gelecekte kripto para birimi alımları yapmaya ilgi gösteriyor. 2022’den itibaren kripto ödeme sisteminin etkin bir parçası olmaya başlayacak” diyor. Schonberger, kriptonun internet kadar ana akım olma potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Analist, “Kripto, internet gibi yavaş yavaş hayatımıza entegre edilecek” diyor. Ona göre, kriptonun daha yaygın hale gelmesinin nedenlerinden biri, yakın gelecekte daha düzenli ve daha az değişken hale gelmesinin muhtemel olmasıdır. Analiste göre kriptoyu özellikle Z Kuşağı ve kadınlar kucaklayacak. Schonberger, “Z Kuşağı bir bütün olarak önceki nesillere göre teknolojiye daha fazla erişime sahip ve bu da kriptonun çekiciliğinde büyük rol oynayabilir. Hem kadın hem de Z kuşağı kullanıcılarında önemli bir artış görülüyor” diyor.

Analiste göre meme coinler geçici bir durum değil. Özellikle DOGE ve SHIB kalıcı olmak için kripto piyasanın bir parçası haline geldi. Schonberger’e göre eskiden, kripto piyasalarda her şey Bitcoin ve Ethereum’dan ibaretti; ancak 2021’de diğer birkaç kripto para popülerlik kazandı. Örneğin, Dogecoin bir şaka olarak başladı, ancak şu anda piyasa değeri açısından 30 milyar dolarlık bir değerleme ile 10. en büyük kripto para birimi. Analist diyor ki:

Bir kripto para birimi saygın olsa bile, her zaman bir risk olacağını unutmayın. Günün sonunda risk toleransınızı tartmanız gerekiyor. Bunun için güçlü bir mideye ve uzun vadeli bir bakış açısına sahip olmanız gerekir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir