Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.980
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.980
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

XRP’nin Rakibi 2022’de Kripto Piyasalarından Daha İyi Performans Gösterecek mi? Coin Bureau XLM Analizini Paylaştı

Kripto para kanalı Coin Bureau’nun sahibi, XRP rakibinin 2021’deki cansız performansının ardından gelecek yıl Stellar (XLM) fiyatında neler yaşanabileceğinden bahsetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeni bir videoda analist Guy, Stellar (XLM) bu yıl fiyatını ikiye katlarken, altcoinin kazançlarının diğer kripto varlıklarının performansına kıyasla “hafif” olduğunu ifade etti.

Guy’a göre, Stellar’ın düşük fiyat performansı tek bir temel nedene bağlanabilir: Özellikle Stellar ağının gelişimine ve büyümesine adanmış kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Stellar Development Foundation’dan (SDF) gelen satış baskısı.

“Vakıf, başlangıcında sadece 3 milyon dolar aldı. Bildiğim kadarıyla, o zamandan beri herhangi bir ek fon almadı. Bu, vakfın masraflarını ödemek ve Stellar’ın ekosisteminin genişlemesini finanse etmek için XLM satışlarına güvendiği anlamına geliyor ve bu da bir spekülasyon değil. Vakfın XLM harcamaları, yetki sayfasında net bir şekilde detaylandırılmıştır ve şeffaflığı için onları alkışlıyorum. En son rakamlar, vakfın şimdiye kadar 30 milyar XLM’sinin 5 milyardan fazlasını harcadığını ve bu XLM’nin yaklaşık 3 milyarının geçen yıl boyunca harcandığını ortaya koyuyor. Dahası açıklamada bu çerçevenin 10 yıl boyunca kullanılacağı söyleniyor. Başka bir deyişle, satış baskısı yakın zamanda durmayacak.”

Guy ayrıca, sürekli satış baskısına ek olarak, XLM’nin çok fazla talep faktörüne sahip görünmediğini söylüyor. Kripto analistine göre, kurumsal yatırımcılar muhtemelen XRP ile ilgili düzenleyici belirsizlik nedeniyle kripto varlığından uzak duruyorlar.

Ancak Guy, SDF’nin MoneyGram ile ortaklığından elde edilen olumlu sonuçların XLM’nin 3 Ocak 2018’deki 0,87 dolarlık rekor seviyesine geri dönmesine izin verebileceğini söylüyor.

Ekim ayında havale devi, Stellar blok zincirini ağına entegre ettiğini ve Stellar USD Coin kullanan tüketiciler için yerel para biriminde nakit finansman ve ödemeler sağladığını duyurdu.

“XLM için tek talep, Stellar Development Foundation’ın ortaklık yaptığı kurumlardan geliyor ve bu ortaklıklar henüz son şeklini almaya başlıyor. İyi tarafından bakarsak, bu 2022’de XLM için oldukça iyimser bir tablo çiziyor ve MoneyGram ortaklığı vaatlerini yerine getirirse XLM’nin 2018’in başlarındaki yüksek seviyelerini yeniden test ettiğini görebiliriz. Stellar ayrıca hem perakende hem de kurumsal ilgiyi çekebilecek yaklaşan kilometre taşları sıkıntısı çekmiyor.”

XLM, yazının yazıldığı sırada 0.286089 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir