Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.686
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.686
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

XRP Devleri Ezdi Geçti! Ripple CEO’su: Çok Memnunum

Ripple (XRP) %4,13 haftalık kazanç kaydetti. CoinMarketCap’e göre, XRP haftalık kazançlarda piyasa değeri açısından en büyük 10 kripto para biriminin geri kalanından daha iyi performans gösteriyor. Bitcoin ve altcoinlerin çoğu, cansız işlem günlerinin ardından zayıf haftalık kazançlar elde etti. Coinmühendisi.com’un aldığı bilgilere göre yazıma sırasında, XRP 0.76 dolardan işlem görüyordu.

Ripple için olumlu düşünceler

XRP, SEC ile devam eden yasal savaş hakkındaki olumlu düşüncenin ardından haftalık liderler arasında yer aldı. Hafta sonu boyunca yaşanan olumlu gelişmelerin başında, Yargıç Analisa Torres’in SEC’in Ripple’ın yap ya da boz “adil bildirim” savunmasını vurma hareketini reddetmesi var. Mahkeme ayrıca Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un ve kurucu ortağı Chris Larsen’in kendilerine karşı açılan davayı reddetme yönündeki ikiz hareketlerini de reddetti. Mahkeme, Ripple sanıkları Brad Garlinghouse ve Chris Larsen ile SEC’in, 23 Mart 2022’ye kadar hangi ek keşfin gerekli olduğunu belirlemek ve ortak bir mektup hazırlamak için bir araya gelmelerini ve görüşmelerini emretti.

SEC, sürenin uzatılması için bir harekette bulundu. Davacı, Sulh Hakimi Sarah Netburn’e, sanıkların talebi kabul ettiğini, bunun da hareketin mahkeme tarafından onaylanma olasılığının çok yüksek olduğu anlamına geldiğini söyledi. Ajansın, Ripple’ın ek bir uzman raporu için son zamanlarda sunduğu harekete yanıtını sunması için bir uzantıya ihtiyacı var.

XRP CEO’su son mahkeme kararından “Çok Memnun”

Yakın tarihli bir mahkeme kararı, Ripple’ın “adil uyarı” savunmasına müdahale etmeme kararı, XRP topluluğu içinde büyük bir kutlama nedeni oldu. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, mahkemenin ABD Menkul Kıymetler Komisyonun’nun “adil uyarı” savunmasını yapma hareketini reddetme kararından “çok memnun olduğunu” söyledi. Yargıç Analisa Torres, Garlinghouse ve diğer üst düzey yönetici Chris Larsen tarafından açılan davayı reddetmek için ikiz başvuruları da reddetti.

En son röportajında ​​Garlinghouse, SEC’in sürekli olarak kripto para birimi endüstrisi üzerindeki kontrolünü genişletmeye çalıştığını söyledi. Ayrıca, ABD’nin küresel kripto para birimi sahnesinde rekabetçi kalmasını sağlamak için tüm kurumların koordine edilmesi gerektiğini söyleyen Biden yönetiminin yürütme emrine (EO) dikkat çekti. EO, netlik konusunda yetersiz olmasına rağmen kripto para birimi topluluğu içinde olumlu karşılandı. Yönetici, ABD’nin, XRP kripto para birimini menkul kıymet olarak kabul eden dünyadaki tek ülke olduğunu iddia ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir