Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.468
% 0.24
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.468
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Xbox, NFT Oyunlarına Karşı Temkinli Yaklaşıyor

Microsoft Gaming başkan yardımcısı aynı zamanda Xbox’ın en yetkili ismi Phil Spencer, Xbox’ın NFT oyun dünyasına girip girmeyeceği konusunda düşüncelerini paylaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Xbox’ın 20. yıl dönümü kutlamalarında Xbox’ın geleceği hakkında konuşan Phil Spencer, Xbox’ın NFT oyunlarına girme olasılıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Axios’tan Stephen Totilo’ya konuşan Spencer, Xbox’ın NFT oyunlarını araştırdığını, ancak bunları Microsoft mağazasına uygulamanın sömürücü olabileceğini söyledi.

Phil Spencer, şu anda NFT’leri yaratıcı olmaktan çok sömürücü olduklarını düşünüyor. Ancak her bir NFT oyununun sömürücü olduğunu düşünmediğini, alanın hala yeni olduğunu ve insanların bunu anlamaya çalıştığı bir yolculukta olduğunu da ekledi.

Oyun dünyası ile NFT sektörünün kesişimini iyi karşılamayan Spencer, şu an her şey için erken dedi. Yaratıcılığa dikkat ettiklerini ve biraz daha sabırlı olunması gerektiğini düşünüyor.

Spencer, oyunların eğlenmek için olduğunu, piyasadaki NFT odaklı yapımların bunu henüz başaramadığını dile getirerek şu ifadelere yer verdi;

“NFT sektörü ile alakalı söyleyeceğim şey şu ki, çok fazla deney ve spekülasyon yapılıyor. Bugünlerde gördüğüm bazı reklam ögeleri dahi oldukça sömürücü. Vitrinimizde yer alan ve sömürü üzerinden ilerleyen eserler için de harekete geçeceğiz. Bu tarz atılımların bünyemizde olmasını istemiyoruz.”

Spencer, oyunların amaçları dışına çıkmasını istemediğini, ilerleyen dönemlerde yaşanabilecek düzelmeler ile konuyu tekrardan düşünebileceklerini belirterek, şu şartlarda eklemenin yapılmasını pek mümkün görmediğini aktardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir