Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$65.095
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 65.095
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Wyre , Para Çekme İşlemlerine Kısıtlama Getirdi

Wyre

Kripto ödeme platformu Wyre, iki eski çalışanın firmanın kapanacağını iddia etmesinden sadece günler sonra, kullanıcıların varlıklarının %90’ına kadarını nakde çevirmelerini sınırlamak için para çekme politikasını değiştirdi.

Gün içinde yapılan duyuruya göre Wyre, “topluluğumuzun menfaatini” gerekçe göstererek platformuna para çekme limiti getirdi. Yapılan değişikliğinin ardından kullanıcılar, şirket uzun süreli ayı piyasasını atlatmak için stratejik seçenekleri araştırırken kripto fonlarının %90’ına kadarını çekebilir.

Ayrıca şirket yaptığı duyuruda,  baş risk ve uyum sorumlusu Yanni Giannaros’un geçici olarak CEO görevine getirildiğini açıkladı. Wyre kullanıcıları, platform yeni operasyonel stratejiler gerektirdiğinden günlük para çekme limitlerinde değişikliklere tabi olacak.

Wyre, MetaMask Desteğini Kaybetmişti

Wyre’nin zor durumlar geçirdiğine dair ortaya çıkan raporlar, kirpto cüdanı MateMask’in desteğini sonlandırmasına neden olmuştu. 5 Ocak’ta MetaMask, kullanıcıların doğrudan dijital cüzdandan kripto para satın almalarına olanak tanıyan mobil toplayıcısından Wyre’ın kaldırıldığını duyurdu.

Kullanıcılardan Wyre’ı mobil toplayıcıda kullanmamalarını isteyen MetaMask, “Şu anda uzantının kaldırılması üzerinde çalışıyoruz ve sabrınız için teşekkür ederiz” dedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir