Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.931
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.931
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Wrapped NXM Nedir? WNXM Ne İşe Yarar?

Wrapped NXM nedir? Wrapped NXM (WNXM), Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş olan bir kripto para birimidir. 2020 yılında Hugh Karp tarafından kurulmuştur. Aynı zamanda Mutuat protokolü için yönetim belirtecindedir. Ortak sermayenin mülkiyetini temsil eden bir projedir.

Wrapped NXM nedir?

Nexeus Mutual, Ethereum ve akıllı sözleşmeler ile ortaya çıkmıştır. Sigorta ekosistemine merkeziyetsiz bir alternatif yolu getirmeyi amaç edinmiştir. Projenin asıl amacı, sermayenin artışına bağlı olarak WNXM Coin’in değer kazanmasını sağlamaktır. Ortak sermaye arttıkça WNXM Coin’de değer kazanacaktır. Ayrıca, teminatlı satın alım işlemleri, yönetme, risk ve taleplerin değerlendirilmesinde kullanılan bir token yaratmaktır.

Bu yazının yazıldığı tarih olan 3 Mart 2022 itibariyle 1 WNXM Coin 412.21 TL’dir. Güncel döviz kuru ile 29.15 dolara denk gelmektedir. Son 24 saatte %2.41 değer kaybetmiştir. WNXM Coin’in dolaşımdaki ve maksimum arzı 1.676.964 WNXM coin’dir. Wranped NXM (WNXM) Coin, kripto para piyasasında 489.sırada bulunmaktadır. Ayrıca toplam piyasa değeri ise 74.210.537,00 Dolardır.

Avantajları ve Dezavantajları

WNXM Coin’in bazı avantajları şunlardır:

  • Güvenilir ve popüler olan borsalardan işlem yapılabilir.
  • Sermayenin artması ile birlikte aynı oranda değeri de artacağı için bu yöntemle yatırımcısına kâr fırsatı sunmaktadır.

WNXM Coin’in bazı dezavantajları şunlardır:

  • Sermayenin artması ile birlikte aynı oranda değer kazanan yatırımcılar, sermayenin azalması halinde aynı oranda varlıkları değer kaybedecektir.
  • Yaşanabilecek saldırılara karşı güçlü bir güvenliğe sahip değildir. Bundan dolayı bu durum yatırımcıların güvencesini sarsan bir durumdur.

WNXM Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  • WNXM Coin, Binance, Mandala Exchange, OKX ve Hotcoin Global gibi güvenilir, popüler ve işlem hacmi geniş borsalarda listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen WNXM Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını tamamlayınız.
  • Artık hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladığınıza göre, borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda, WNXM Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek WNXM Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir