Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.279
% 2.82
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.279
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

WisdomTree, Dokuz Yeni Blockchain Fonu Başlattı

Varlık yöneticisi WisdomTree, dokuz yeni blockchain fonu başlattı.

Yeni fonlar, şirketin toplam dijital fon sayısını ona çıkarttı.

WisdomTree, Yeni Fonlarını Başlattı

Başlatılan yeni fonlarla birlikte varlık yönetimi devinin dijital fon sayısı ona yükseltti. Firmanın ilk dijital fonu olan WisdomTree Kısa Vadeli Hazine Dijital Fonu, geçtiğimiz Eylül ayında regülatörler tarafından onaylandı.

Şirketin Dijital Varlıklar Başkanı Will Peck şunları söyledi:

“Blockchain özellikli finansın, zaman içinde elde etmeyi hedeflediği geniş likidite, şeffaflık ve standardizasyon yoluyla yatırımcı deneyimini geliştirme potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz. Bu dokuz dijital fon, geleneksel ve geleneksel fonlar arasındaki boşluğu kapatmaya çalışırken temeli oluşturuyor”

Şirket, 2021 ve 2022 yıllarında bir spot Bitcoin ETF’i listelemeye çalışsa da, ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu, dolandırıcılığı ve piyasa manipülasyonunu önlemek için yetersiz parametreleri gerekçe göstererek sunulan bu teklifleri reddetti.

Şirketin kripto varlıkları yılın başındaki 406 milyon dolar seviyesinden Ekim ayında %56 oranında düşerek 178 milyon dolara geriledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

  1. Pingback: Gala hack iddiasında son durum ne? | COİN MÜHENDİSİ

  2. Pingback: Oyun Geliştiricileri Web3 Oyunları Üzerinde Çalışmayı Hedefliyor | COİN MÜHENDİSİ

  3. Pingback: Perakende Yatırımcılar Tarafından Tutulan Bitcoin Arzı Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir