Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.342
% 3.23
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.342
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Web3, Metaverse ve Meme Coin Analizi: Bu 10 Coin Fırladı!

Bugün, Bitcoin ve Ethereum gibi hacim devleri 28 Şubat’taki %20’lik kazanımlarını korumaya çalışıyor. Düşüş, Mart ayının ilk günlerinden bu yana kademeli olarak gerçekleşti. ADA, SOL, AVAX ve özellikle LUNA, bu ay bir noktada neredeyse %20 değer kazandı. Mevcut durumda, hafif bir satış baskısı makro ekonomik kaynaklı kazançları silmeye devam ederken, küçük hacimli bazı Web3, metaverse ve meme coin projeleri yeşil tahtada ilk sıralara yerleşti…

Günün en fazla yükselen metaverse coin’leri

CoinGecko tarafından sağlanan veriler, geçtiğimiz 24 saat içinde bir NFT ekosistemi inşa etmeye odaklanan QORPO’un işlevsel kripto para birimi IOI Token’in (IOI) yaklaşık %30 değer kazandığın gösteriyor. Proje, geçtiğimiz saatlerde resmi Twitter hesabından bir token burn etkenliğini duyurdu. Yayınlanan oyun teaser’ları ve topluluk odaklı birkaç ödül etkinliği IOI’ya yönelik talebi körükleyen diğer faktörler.

Listenin ikinci sırasında, “merkezi olmayan şehir oluşturucu oyun kaynakları dizini” MegaCryptoPolis (MEGA) yer alıyor. MEGA, son 24 saat içinde %20’ye yakın yükseldi, ancak ATH seviyesi 77.28 dolardan epey uzaktı. Bu metaverse coin’lerle birlikte listenin genel görünümü aşağıdaki gibidir.

  1. IOI Token (IOI)
  2. MegaCryptoPolis (MEGA)
  3. DEEPSPACE (DPS)
  4. GameX (GMX)
  5. Monavale (MONA)

Meme coin piyasasında 24 saatlik kazanımlar %50’yi aşıyor. Küçük hacimli köpek temalı kriptoların CoinMarketCap’te listelenmesinin etrafındaki hype bu yükselişlere neden olabilmektedir. Benzer düşüşlerinde sıklıkla gözlemlendiğini eklemek gerekiyor.

Yeşil tahtanın meme coin liderleri

Köpek temalı kripto para birimleri, topluluk odaklı bir dizi reklam kampanyası ve pump dalgalarının eşliğinde %500’lük kazançlara ulaşabiliyor. Ancak bu hype’ın oldukça hızlı söndüğü sık rastlanan bir durum. 4 Mart’ta, yetişkinlere yönelik CumRocket platformunun yerel kripto para birimi CUMMIES yaklaşık %100 yükseldi. İkinci sırada yer alan Sincere Doge (SDOGE), çeşitli ödül mekanizmalarına sahip topluluk odaklı kripto para birimi. SDOGE bugün %30 değer kazandı ve 0,000000000160 dolar ATH’sinin %60 altında işlem görüyor.

Yukarıdaki meme token’ler ile birlikte, bugün en çok yükselen köpek kriptoları aşağıdaki gibidir.

  1. CumRocket (CUMMIES)
  2. Sincere Doge (SDOGE)
  3. HODL (HODL)
  4. Chihuahua (HUA)

Bu arada, Golem ağının işlevsel Web3 coin’i GLM, günün yüksek performanslı Web 3 Coin’i. GLM, son 24 saat içinde %15 değer kazandı.

coinmuhendisi.com olarak derlediğimiz, günün önemli altcoin gelişmelerine buradan göz atabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir