Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.779
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.779
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Web3, Meme ve Metaverse Coin Analizi: Bu 12’si Patladı!

Geçtiğimiz gün boyunca, piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve altcoin’lerin ivme kazanması metaverse, meme ve web3 coin projelerini de olumlu etkiledi. Bu yazımızda, çeşitli segmentlerde son 24 saatte en çok değer kazanan altcoin’leri inceleyeceğiz. İşte detaylar…

En çok yükselen metaverse coin projeleri neler oldu?

Son 24 saat boyunca, metaverse alanına bakıldığında, en çok yükselen coin Cool Cats Milk (MILK) olarak gözüküyor. MILK, yüzde 44.6 oranında değer kazandı. Cool Cats Milk, Cooltopia isimli bir oyunu başlatmış durumda. Ardından yüzde 14.5 ile NFT Worlds (WRLD), yüzde 12  ile ChainCade (CHAINCADE) geldi. ChainCade, yakın zamanda bir listeleme duyurusunda bulundu ve kullanıcılardan kendilerine bu konuda yardım etmeleri durumunda ChainCader NFT’si verilebileceğini belirtti. Son olarak cocktailbar.finance (COC) yüzde 9.6 yükseldi.

Meme coin’lerde sert yükseliş yaşandı

Meme coin alanına bakıldığında, bir kripto paranın yüzde 100.000’in üzerinde değer kazandığı görülüyor. Ancak bu projenin hızlı yükseldiği kadar hızlı bir şekilde düşebileceğini hatırlatmakta fayda var. En çok yükselen coin, yüzde 131.043 ile Kawakami (KAWA) oldu. Kawakami, geçtiğimiz günlerde Certik tarafından denetlendiğini ve güvenlik puanının 100 üzerinden 90 olduğunu duyurdu.

Tweets by kawakami_io

Ardından gelen Vitoge (VITOGE), yüzde 98.3 ile KAWA’nın yanına yaklaşamasa da, kayda değer bir yükseliş yaşıyor.  Üçüncü olarak yüzde 34.7 oranında yükselen Dogelon Mars (ELON) karşımıza çıkıyor. Bunların arasından Lets Go Brandon (LETSGO) yüzde 25.3, Kitty Coin Solana (KITTY) yüzde 25 arttı.

Web3 alanı da ivme kazandı

Web3 bölümüne bakıldığında ise 3 altcoin yükselmiş gibi görünüyor. Öncelikle Storj (STORJ) yüzde 24.11 oranında değer kazandı. Ardından gelen API3 (API3), yüzde 13.7 yükseldi. Son olarak Big Data Protocol (BDP), yüzde 11.29’luk yükseliş yaşadı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere BDP, geçtiğimiz gün web3 alanında yükseliş açısından liderdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir