Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.250
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.250
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Web3, Meme ve Metaverse Coin Analizi: Bu 12’si Fırladı!

Geçtiğimiz 24 saat boyunca Bitcoin’in (BTC) 39.000 doları geri alması, en azından 37.900 dolar seviyelerine yeniden düşmemesi, kripto para piyasasında hafif bir ivme sağladı. Bu yazımızda, son 24 saatte en çok yükselen metaverse, web3 ve meme coin projelerini inceleyeceğiz. İşte detaylar…

En çok bu meme coin’ler artış yaşıyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi kripto para birimlerinden esinlenerek oluşturulan meme coin’ler, bugün en çok yükselişin görüldüğü segment olarak karşımıza çıkıyor. Son 24 saatte 6 meme coin, kayda değer bir yükseliş sergiledi. En çok yükselen altcoin, Poodl Token (POODL) oldu. POODL, yüzde 20.9 oranında değer kazandı. POODL’ın ardından yüzde 17.6 ile YetiCoin (YETIC) geldi.

Bunların dışında SHIBGF (SHIBGF) yüzde 16.1, DogeFi (DOGEFI) ise yüzde 15.4 oranında değer kazandı. Son olarak Solabrador (SOLAB) yüzde 14.6 oranında yükseliş yaşarken Cat Token (CAT) yüzde 6 kadar ivme kazandı.

Web3 coin’leri de ivme kazanıyor

Meme coin’lerin ardından web3 alanına bakıldığında, öncelikle NuCypher (NU) göze çarpıyor. NU, yüzde 20’ye yakın bir yükseliş yaşamış durumda. NU dışında yüzde 18.53 le Lumerin (LMR), yüzde 13.7 ile Mask Network (MASK), yüzde 13.52 ile The Graph (GRT) ve son olarak yüzde 12.08 ile Steem (STEEM) geliyor.

Web3, teknolojideki en büyük terimlerden biri haline geldi. Başlangıçta Ethereum kurucu ortağı Gavin Wood tarafından icat edilen bir terim, merkezi varlıklardan kontrolü geri almayı ve kişisel bilgilerimizin gizli kalmasını sağlamayı amaçlayan yeni nesil internete atıfta bulunuyor. Blockchain teknolojisi ve yapay zeka, görünüşte aracılar olmadan keşfedilen birçok son teknoloji konseptin merkezinde yer alıyor. Bu nedenle, kripto para birimlerinin web3’te önemli bir rol alması bekleniyor.

Yalnızca bir metaverse coin yükseldi

Metaverse coin alanı ise bugün şaşırttı. Genelde kategoride yaklaşık 5-6 coin en çok yükselişi sergilese de, bu sefer yalnızca bir altcoin ivme kazandı. Söz konusu altcoin, yüzde 17.2 ile VIBE (VIBE) oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir