Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.485
% 4.26
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.485
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Web3.0 Teşvik Altyapısı UncleMine 3 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı (Sponsorlu)

Solana üzerine kurulu Web3 için bir teşvik altyapısı olan Singapur merkezli UncleMine, son yatırım turunda 3 milyon dolar yatırım topladığını açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yatırım turunda Fenbushi Capital, HashKey Capital, Continue Capital, LongHash Ventures, GBV, A&T Capital, Kenetic Capital ve birçok sektör içinden önemli yatırım kuruluşu yer aldı.

Haziran 2021’de kurulan UncleMine, zero-knowledge proof (sıfır bilgi kanıtı) teknolojisini kullanarak akıllı sözleşme blokzincirlerine bilgi işlem güçleri getirmeyi hedefliyor. Bilgi işlem güçleri, farklı hash oranları, doğrulanabilir depolama, bant genişliği, bilgi işlem kaynakları vb. dahil olmak üzere blokzincirlerinin ve Web3 uygulamalarının üzerine inşa edildiği temel kaynaklardır. Bu kaynaklar, çeşitli teknik zorluklar nedeniyle hala DeFi ekosistemine katılamamakta ve dolaşımlarını zorlaştırmaktadır. UncleMine ağı, bu bilgi işlem güçlerini doğrulanabilir, dolayısıyla şeffaf ve aktarılabilir hale getiriyor.

UncleMine, teknolojisinin bilgi işlem gücü sahiplerinin kaynaklarını güvenilir olmayan bir ağ üzerinden doğrulamasına ve sıfır bilgi kanıtlarını üçüncü tarafların doğrulaması ve entegre etmesi için zincir üstü bir akıllı sözleşmede saklamasına izin verebileceğini söylüyor. UncleMine, ekosisteminin yerel tokeni $UM aracılığıyla desteklendiğini ve teşvik edildiğini söyledi. Proje, bir DAO yapısını benimseyecek ve $UM tokeni ve NFT’ler aracılığıyla topluluğa yönetişim haklarını verecektir.

Ekibin yaptığı açıklamaya göre gelen yeni fonlar, UncleMine ürününü geliştirmek, pazarlama faaliyetlerini güçlendirmek ve yeni işe alımlar yapmak için kullanılacak. UncleMine ağının alfa sürümü Aralık 2021’de piyasaya sürülecek ve UM token oluşturma etkinliğinin Ocak 2022’de yapılması planlanıyor. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için unclemine.org üzerinden web sitelerini inceleyebilir veya global Telegam topluluk kanallarına katılıp sorularınızı sorabilrisiniz. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir