Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.241
% 6.28
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.241
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

WazirX Kurucusundan Yeni Bir Proje: Shardeum

Kripto para borsası WazirX’in kurucusu Nischal Shetty, yeni kripto projesi Shardeum için 18 milyon dolarlık fon topladı.

Ölçeklenebilir bir ağ hizmeti sunacak Shardeum, katıldığı bir fon turundan 199 milyon dolar değerleme ile 18 milyon dolar aldı. Yeni proje, WazirX borsasının kurucusu Nischal Shetty ve Blockchain mimarı Omar Syed ortaklığında kuruldu. Platform, geçtiğimiz Ağustos ayında fon alabilmek için çalışmalara başlamıştı.

Shardeum Projesine Tam Destek

Yenilikçi bir proje olarak lanse edilen Shardeum, verimlilik kazanımları kapsamında dinamik çalışmalar üretecek. Platform bu yapısı için sharding teknolojisini kullanacak. Daha fazla işlem olanağı için blok alanlarını artıran ve daha düşük gaz ücreti hizmeti veren sharding, Shardeum’un altyapısını oluşturacak.

Projenin kurucusu Shetty, şunları söyledi.

Blockchain sorunları çözülmesi zor bir problemdi. Ölçeklenebilirlik, özellikle Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda daha geniş kripto benimsemesini engelleyen en önemli faktördür.

Ölçeklenebilirliğin gelişen bu teknolojide önemli bir yere sahip olduğunu savunan Shetty, geliştireceği projesine güvendiğini belirtti. Shetty, Web3 ekosisteminin günden güne büyümeye devam ettiğini söyledi. Ayrıca Shetty’e göre, yakın gelecekte 1 milyar kişi Web3 teknolojisini benimseyecek. Merkezi olan Hindistan, bu hedef için uygun nüfusa sahip durumda.

Toplanan yeni fonlar, projenin pazarlama çabalarını hızlandırmak ve geliştirme ekibini büyütmek için kullanılacak. Ekip, geliştiricileri ekosisteme çekmek için Hindistan ve ABD’de hackathon‘lara ev sahipliği yapacak. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

WazirX Kurucusundan Yeni Bir Proje: Shardeum” te bir düşünce

  1. Pingback: Shardeum (SHM) Nedir? – COİN MÜHENDİSİ

  2. Pingback: WazirX, Ticaret Hacminin Yüzde 76 Düştüğünü Bildirdi | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir