Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.302
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.302
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Waltonchain Nedir? WTC Ne İşe Yarar?

Waltonchain nedir? Waltonchain (WTC), tedarik zincirinin yönetimi için oluşturulan ve RFID ve loT teknolojisini birleştiren bir ekosistemdir. Waltonchain üretim ve dağıtımın gerçekleştiği her aşamada ürünlerin takibini gerçekleştirmek için RFID tanımlama kullanmaktadır. Tüm veriler, işlemin hangi durumda olduğu farketmeksizin doğruluğunu sağlayan blok zincirinde saklanmaktadır.

Waltonchain nedir?

Projenin amacı, özel RIFD çiplerinin loT (Nesnelerin İnterneti) kullanan Waltonchain RFID etiketleri üzerinden blok zincirilerin saklama işlemini yapmasını amaçlamaktadır. Waltonchain, Blockchain ile Internet of Things entegrasyonuna dayalı yen bir ekosistem oluşturmayı hedeflemektedir.

Bu yazının yazıldığı 9 Mart tarihi itibari ile 1 WTC fiyatı 7.12 TL’dir. Güncel döviz kuru ile 0.48 ABD Doları’na denk gelmektedir. Son 24 saatte fiyatı %17.66 yükselmiştir. Piyasalarda dolaşımdaki arz miktarı 78.891.403 WTC Coin iken maksimum arz miktarı ise 100.000.000 WTC Coin’dir. Waltonchain (WTC) Coin, CoinMarketCap kripto para piyasasında 589.sırada bulunmaktadır. Ayrıca toplam piyasa değeri ise 557.273.823 Türk Lirasıdır.

Avantajları ve Dezavantajları

WTC Coin’in avantajları şunlardır:

  • RFID tanımlama teknolojisi sayesinde sahteciliğe karşı yüksek koruma sağlamaktadır.
  • Düşük işçilik maliyetlerine sahiptir.
  • Güvene ihtiyaç kalmadan desantralizasyon imkanı sunmaktadır.
  • Bir ürünün lojistiğinde hedefine ulaşıncaya kadar doğru ve titizlikle takibi sağlanır.
  • Yatırımcılar, varlıklarını stake yapabilir ve bu sayede pasif gelir elde edebilirler.

WTC Coin’in dezavantajları şunlardır:

  • Her kripto para biriminde olduğu gibi yüksek volitaliteye sahiptir ve bu yüzden her an ani düşüş ve yükselişler yaşama potansiyeli yüksektir. Riskli bir yatırımdır.

Waltonchain nedir? WTC Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

WTC Coin Binance, Mangala Exchange, OKX, Huobi Global ve KuCoin gibi güvenilir, popüler ve işlem hacmi geniş borsalarda listelenmektedir. Öncelikle, yukarıda belirtilen WTC Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.

Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız. Ardından, hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladıktan sonra borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz. Son adımda ise, WTC Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca WTC Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir