Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.077
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.077
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Voyager Nedir? VGX Ne İşe Yarar?

Voyager nedir? Voyager, kullanıcıların kripto para alma, satma ve takas etmesine olanak tanıyan bir mobil uygulama olarak tanımlanmaktadır. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “Voyager nedir” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak projeyle alakalı diğer merak edilen konulara da değineceğiz.

Voyager nedir?

Kullanıcılara kripto para işlemi yapma olanağı sağlayan bir uygulamadır. Kullanıcılar, Voyager uygulamasına iOS veya Android işletim sistemleri üzerinden erişebilmektedir. Trader’lar ve yatırımcılar, platform sayesinde farklı kripto borsa ve pazarlarına bağlanabilmektedir. Bu da uygulamanın tercih sebeplerinden biri olmuştur.

Voyager, kullanıcılarına tek bir uygulama üzerinden birçok işlemi yapabilme imkânı sunmaktadır. Öncelikle kullanıcılar 60’tan fazla kripto para biriminin alım ve satım işlemini Voyager’la gerçekleştirebilmektedir. Ek olarak kullanıcılar, herhangi bir fon kilitlemeden aylık bir bakiye yatırarak faiz geliri elde etme şansına sahip olmaktadır. Bununla birlikte platformda Bitcoin, Ethereum ve Polkadot vb. kripto para birimleriyle bileşik faiz kazanma şansı da bulunmaktadır.

Ayrıca belirtmek gerekir ki Voyager uygulaması, kullanıcılara bileşik faiz kazanma şansı sunan tek “broker” uygulamasıdır. Uygulama, kullanıcılarından yatırım ücreti de almamaktadır. Kullanıcısına komisyonsuz işlem seçeneği sunan platformda sadece koşullu emir veren kullanıcılar, platformda işlem ücreti ödemektedir.

Voyager’ın kurucusu kimdir?

Platform, dört ortak tarafından kurulmuştur. Bu ortaklar; CEO Stephen Ehrlich, Başkan Philip Eytan, Danışman Oscar Salazar ve Gaspard de Dreuzy’dur. Platformun partnerlik ilişkisi içinde bulunduğu şirket ve markalar ise şunlardır: BitGo, Coinbase, Google, AWS, Silvergate, Plaid, Circle.

VGX tokeni nedir?

Platformun kripto para birimi VGX’tir. Ethereum üzerine inşa edilmiş ve ERC-20 standartlarına sahip bir tokendir. Ekosistem içerisindeki katılımcıları ödüllendirmede kullanılmaktadır. Stake edilebilen bir kripto para birimi olan VGX, bu şekilde kullanıcılarına gelir de sağlamaktadır.

Voyager’in toplam arzı ve mevcut fiyatı nedir?

Coingecko verilerine göre Voyager’in toplam ve dolaşımdaki arz miktarı 288,672,545 VGX’tir. Bununla birlikte projenin son 24 saatlik ticaret hacmi 1,405,595$ iken piyasa değeri 208,355,615$’dır. VGX tokeni şu anda kripto para borsalarında 0,723401$ seviyesinden işlem görmektedir. Ancak Ocak 2018’de 12,47$ seviyesine kadar yükselmiş ve kendi fiyat rekorunu kırmıştır.

Voyager nedir? VGX nasıl alınır?

Platform halihazırda önde gelen kripto para borsalarında işleme açıktır. Platforma yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, Voyager’in işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Platformun işleme açık olduğu borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: Coinbase, Binance, FTX, Gate.io, WazirX, Bitrue, CoinEx ve Bitget. Buna göre, platforma yatırım yapmak isteyen kişiler, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır. Bunun ardından yatırımcılar, cüzdanlarına USDT vb. bir kripto para eklemelidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir