Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.907
% 6.20
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.907
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Voyager Digital, 1 milyar ABD Doları değerindeki varlıklar için Binance teklifini kabul ettiğini açıkladı

Voyager Digital

İflas eden Voyager Digital, Binance teklifini kabul ettiğini açıkladı

Anlaşmanın 5 Ocak’taki bir duruşmada onaylanması gerekecek ve ayrıca Voyager Digital’ in 11. bölüm iflas başvurusu kapsamında alacaklıların oyuna sunulacak.

Temmuz ayında ABD’de 11. bölüm iflas başvurusunda bulunan kripto para borç vereni Voyager Digital Ltd. Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Voyager’ın 1,022 milyar ABD Doları değer biçtiği varlıklar için Binance.US tarafından yapılan bir teklifi kabul ettiğini ve bunun alacaklılara getiriyi en üst düzeye çıkarmak için en iyi teklif olduğunu söyledi.

Voyager Digital

Açıklamada, “Voyager’ın kripto para portföyünün gelecekte belirlenecek bir tarihteki adil piyasa değerinin, mevcut piyasa fiyatlarına göre 1,002 milyar ABD doları olduğu tahmin ediliyor, artı 20 milyon ABD doları tutarında ek değer” teklif edildiği belirtildi.

Kaliforniya merkezli Binance.US’nin “10 milyon ABD doları iyi niyet depozitosu sağlayacağı ve Voyager’a maksimum 15 milyon ABD dolarına kadar belirli masraflar için geri ödeme yapacağı” belirtilen açıklamada, anlaşmanın kapanması için Nisan 2023’e kadar süre olduğu belirtildi. Teklifle ilgili başka hiçbir mali ayrıntı açıklanmadı.

Voyager Digital, Sam Bankman-Fried’in kripto para borsası FTX’e varlıklarını satmaya hazırlanıyordu, ancak FTX 11 Kasım’da iflas başvurusunda bulununca bu anlaşma patladı. Binance.US, teklifin Voyager müşterilerinin hesaplarında tutulan kripto para birimlerine erişimine izin vereceğini söyledi.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance.com’un bir iştiraki olan Binance.US’in başkanı Brian Shroder, “Anlaşmanın tamamlanmasının ardından kullanıcılar dijital varlıklarına Binance.US platformundan sorunsuz bir şekilde erişebilecek ve Voyager Digital mülkünden gelecekteki ödemeleri almaya devam edecekler” dedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir