Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$60.988
% 3.84
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.988
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Vogue Singapur Dergisi, Kapaklarını NFT Olarak Sunacak

Moda ve güzellik dergisi Vogue Singapur, OpenSea pazarında NFT koleksiyonunu yayınlıyor. Dijital Vogue kapaklarını içeren ilk NFT koleksiyonu bugün satışa sunulacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Vogue Singapur, NFT dünyasına giriyor. Dergi, 1892’de Arthur Baldwin Turnure tarafından kurulan eski bir Amerikan şirketidir. O zamandan beri birçok uluslararası şube açmıştır.

Vogue Singapur, 10 Kasım’da OpenSea’de satışa sunulacak Vogue ilk NFT koleksiyonunun lansmanını duyurdu. Yerel ve uluslararası dijital tasarımcılarla iş birliği içinde oluşturulan koleksiyon yalnızca iki dijital kapak NFT’sini içerecek.

Vogue Singapur NFT kapaklarından biri, Singapur merkezli tasarım firması Baëlf Design’dan Jamela Law ve Lionel Wong ile birlikte Nike 3D tasarımcısı ve metaverse sanatçısı Chad Knight tarafından hazırlandı. Knight, Law ve Wong tarafından oluşturulan animasyonlu kapağın adı “Triumphant Awakening” oldu.

İkinci dijital Vogue kapağına “The Renaixance Rising” adı verildi ve kapak programlanabilir bir NFT olarak yapıldı. NFT sanatçıları The Fabricant ve Shavonne Wong, “The Renaixance Rising” parçasını oluşturdu. Vogue, iki güzellik NFT’sini de piyasaya sürüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir