Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.655
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.655
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Veriler Geldi: Balinalar, En Çok Bu Altcoin’i Trade Ediyor

WhaleStats verilerine göre Binance Smart Chain balinaları, en çok bir altcoin projesini trade ediyor. coinmuhendisi.com olarak son verileri aktarıyoruz…

BSC balinaları, popüler altcoin DOGE’u trade ediyor

Binance Smart Chain tabanlı kripto paralara (BSC) yatırım yapan en büyük 1.000 balina, zincir üstü veri platformu WhaleStats tarafından sağlanan istatistiklere göre şu anda diğer tokenlardan çok daha fazla Dogecoin (DOGE) ticareti yapıyor. Bununla birlikte, en çok işlem gören kripto para Ethereum olmaya devam ediyor ve BTCB, balinaların cüzdanlarında en yüksek dolar eşdeğerine sahip token olarak karşımıza çıkıyor.

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1486255873391357953

Yine de Dogecoin, en çok satın alınan ilk 10 kripto listesinde yer almıyor. Ama DOGE klonlarından biri olan BabyDoge, bu listede ikinci sırada bulunuyor. Dogecoin, yazım sırasında yüzde 7.5’lik bir yükseliş ile 0.14 dolardan el değiştiriyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan piyasa katliamının ardından toparlanmaya başlasa da coin, tüm zamanların en yüksek seviyesinin bir hayli altında. DOGE, tüm zamanların en yüksek seviyesine 8 Mayıs 2021 tarihinde, 0.73 dolar ile ulaşmıştı. Mevcut fiyat seviyesinde, rekorun yüzde 80 kadar altında kalıyor. Yine de, bir yıllık getirisi yüzde 1.663 civarında.

Geçtiğimiz Salı günü, en büyük ve en etkili Dogecoin hayranlarından biri olarak gösterilen Tesla CEO’su Elon Musk, McDonald’s’ı DOGE ödemelerini kabul etmeye çağırdı ve şirket DOGE ödemelerini kabul etmeye başlarsa canlı yayında Happy Meal yiyeceğini tweetledi. Bu sırada Tesla, ürünlerinin bir kısmını yalnızca Dogecoin karşılığında satmaya başladı. Satışlar geçen yıl Aralık ayında başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir