Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.304
% 3.79
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.304
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Vega Protocol (Vega Token) Nedir?

Vega, merkezi olmayan bir ağda türev varlıkların alım satımını merkezi deneyime yakın bir şekilde gerçekleştirmeyi mümkün kılan, hisseye dayalı Tendermint üzerine inşa edilmiş bir Prof of Stake blokzinciridir.

Vega Protocol Neyi Amaçlar;

Vega’nın amacı türev işlemlerini herkesin kaliteli türev piyasalarına adil erişebilmesini sağlayan yazılımlar yaratmaktır. VEGA Tokeni, Standart bir ERC-20 Tokeni olup vega ağının güvenliğini sağlamak ve yönetmek için kullanılır. Kullanıcılar VEGA Tokeni ile yeni pazarları onaylayabilir, oy kullanabilir ve stake edebilirler.

Vega, Bitcoin, ERC20 Tokenları ve sabit madeni paralar dahil olmak üzere herhangi bir dijital varlıkta bulunabilen teminat için büyük blok zincirlerine bağlanacak, böylece katılımcılar çeşitli teminat seçenekleri arasından seçim yapabilecekler.

Herhangi bir katılımcı, tüm nakit akışlarının ve ödeme talimatlarının kolayca belirlenebildiği ürün özelliklerinden ve ekonomik ilkelerden oluşan bir araç setini kullanarak, takma adla kolayca pazarlar oluşturabilir ve başlatabilir.

Ticaret özgürlüğünü garanti eden ve bu özgürlüğü dünyadaki herkes için erişilebilir kılan araçlar geliştirmek Vega’nın misyonudur.

Şu anda, kripto varlıklar neredeyse yalnızca spekülasyona ve kripto alanındaki projelerden ve sistemlerden “DeFi” protokollerinde doğrudan veya dolaylı olarak finans mühendisliği yoluyla finanse etmek ve gelir elde etmek için kullanılıyor. Çoğu finansal faaliyetin ve etrafındaki ticari ve yasal icraatın zincirde gerçekleştiği bir geleceğe inanıyoruz. Oraya ulaşmak için, önden çalıştırma, düşük sermaye verimliliği ve yüksek ücretler dahil olmak üzere, mevcut ademi merkeziyetçi finansal protokol nesli ile çeşitli sorunları çözmek çok önemlidir. Ayrıca, üzerine inşa edildikleri protokoller ve blok zincirleri için endemik olan çeşitli yeni veya artan risk türlerini ele almak da gereklidir.

Vega, tüm bu sorunları ele alıyor ve merkezi olmayan gelecek için yeni nesil türevler ve ticaret katmanı oluşturuyor. Vega bunu yaparak ilk kez önemli miktarda gerçek dünya ticaret hacmini zincir üzerinde taşımayı mümkün kılıyor.

Vega Token Ön satışı;

VEGA Tokeninin sabit arzı 64,999,723 adettir. Bunun sadece %7.5’luk kısmı opsiyon 1 ve 2; 2 Haziran’da, Opsiyon-3 ise 3 Haziran’da ön satışa çıkacaktır. VEGA Token ön satış kayıtları 29 Mayıs’a kadar (Yarın) devam ediyor bu link üzerinden Coinlist Borsasına kayıt olarak VEGA ön satışına kayıt olabilirsiniz.

Vega Token Coinlist önsatış katılım şartları;

Satış katılımcıları, aşağıdaki üç farklı seçenek altında VEGA jetonlarını satın almayı seçebilirler. Seçenekler birleştirilebilir. Mevcut tahsisler aşağıdaki gibi olacaktır:

Coinlist borsasına transfer ücretleri yüksek olduğu için USDT yerine CELO veya filecoin ile gönderdikten sonra ön satışta kullanmak için coinlistten USDT, BTC, ETH veya USDC (Ön satışta hangi Coin ile alım gerçekleştirecek iseniz o coine çevirerek) satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir