Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.049
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.049
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

VC Firması, Bu Altcoin’lere Gözleri Çevirdi: Büyük Yıl, Yükselişteyiz!

Risk sermayesi şirketi Race Capital’in genel ortağı Alfred Chuang, kuruluşun Bitcoin ve DeFi platformu Solana’da yükseliş beklediğini ve birinci katman (L1) Blockchain’lerin geleceğine dair iyimser olduklarını söyledi. Chuang, bu alandaki altcoin projelerine yönelik talebin neden arttığını da paylaşıyor.

Birinci katman altcoin projeleri finansal çeşitlilik sağlıyor

CNBC’ye konuşan Chuang, kripto para birimleri etrafındaki heyecanın, demokratikleşmeyle birlikte gelen ve dolayısıyla daha fazla insana ulaşan genelleştirilmiş finansal ürünlere olan talebin yönlendirildiğini belirtti. Chuang’a göre, kripto para birimlerinin potansiyel büyümesi, esas olarak aracılara olan ihtiyacı ortadan kaldıran merkezi olmayan doğası nedeniyle, teknolojideki ‘en heyecan verici zamandır’. “Yükselişteyiz” ifadesine gelince, Chuang, CNBC demecinde şunları paylaşıyor:

Bitcoin ve Solana gibi diğer birinci katman kripto para birimleri konusunda iyimseriz. Para birimlerinin ticaretinde, çok daha genelleştirilecek ve çok daha geniş bir kitleye ulaşabilmek için çok daha demokratik hale getirilecek finansal ürünler yaratma konusunda bir heyecan var.

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Coinbase’nin üst düzey yöneticisi Surojit Chatterjee, popüler Twitter analistleri Michaël van de Poppe ve Austin Arnold, yakın tarihlerde “birinci katman (Layer-1) Blockchain projelerinin” 2022’de yükselişe geçeceğini tahmin etti. Race Capital’in genel ortağı Alfred Chuang’nın da ilgisini çeken bu projelerden bazıları aşağıdaki listededir.

  • Ethereum (ETH)
  • Binance Smart Chain (BNB)
  • Solana (SOL)
  • Cardano (ADA)
  • Polkadot (DOT)
  • Terra (LUNA)
  • Avalanche (AVAX)
  • Polygon (MATIC)
  • Algorand (ALGO)
  • TRON (TRX)

Chuang’ın beklentisi, FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’in görüşüyle ​​örtüşüyor

Genç milyoner Fried, Ethereum ile rekabet ettiğini öne süren benzersiz temel teknolojiye atıfta bulunarak Solana’nın (SOL) değerinin artacağına inanıyor. Bu potansiyele dayanarak Chuang, risk sermayesi firmalarının Blockchain merkezli firmalara desteklerini artıracağını belirtti. Chuang, DeFi gibi ürünlerin hızlı kripto büyüme oranının, VC firmalarının benzersiz bir teknoloji ürünü olduğu için sektörü keskin bir şekilde takip edeceği anlamına geldiğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir